26 Şubat 2009

They call it night

Beirut - Gulag Orkestar
Dinlemediyseniz çok fazla şey kaçırıyor olsanız gerek.

Yalnız biraz üzüyor, benden söylemesi.
Bu akşamki 5.dozumu alıyorum ve hayatıma ağlamak üzereyim.
Bunda bütün götü boklu beyinsiz lise arkadaşlarımın İngilitere'lere, Amerika'lara gidip yüksek lisans yaparken, dondurmacıda çalışmak için gidip vatandaşlık kazanmak üzereyken benim hapishanede gün doldurur gibi zaman/hayat geçirmemin etkisi de oldukça yüksek.
Zeki olan, başarılı olan, mutlu olan, istediğini elde eden, parmakla gösterilen, gururlanılan, ödüllendirilen, özenilen, gıpta edilen bendim.
Böyle olmaması gerekiyordu.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Düşündükçe daha kötü oluyor , en iyisi o insanlardan ve o düşüncelerden uzak durmak,hatırlatacak şeylere yaklaşmamak.Zira insan kafayı yemenin eşiklerinde geziyor o anlarda,aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni iyi anlıyorum.Başka şeylerle meşgul olmak tek çare sanırım,en azından dikkatinin dağılmasını sağlıyo :)

La Santa Roja dedi ki...

Dediğin doğru ama o zaman da zaman geçiriyoruz diyerek kendimizi kandırıp ömür geçiriyoruz :( 10 tane hayatımız olsa hadi biri de böyle geçsin bari diyeceğim ama o da bir tanecik..

Cornflake Girl dedi ki...

ama bu şarkı seçimi çok acımasızca olmuş yahu. Bahsettiğin o arkadaşların hepsinin silüeti insanın gözünün önünden geçit töreni yapar bu şarkı eşliğinde. Ama çok güzel, melankolik bir şarkı orası ayrı :)