18 Mayıs 2010

Beware of the OÇT

Zaman : Cumartesi akşam 8.
Mekan : Ne yobaz, ne de E5 kenarı olmayan, gayrimüslim yoğunluğu fazla güzide bir semtimizin en işlek caddesi.
Kostüm : Dize kadar bordo trenchkot, yakadan alttaki siyah elbise görünüyor (trençkotun altında birşey yok fantağzisi başlamadan bitiyor), no dekolte, ayakta siyah yüksek ökçeler, topuz saç, kırmızı ruj.

Acele acele durdurduğu taksiye binen LSR, taksiciye "Dedeman Oteli'ne lütfen." der.

Taksici, aynadan bakarak konuşmaya başlar:
OÇT: Mesai yeni başladı herhalde.
LSR: Sizin mi?
OÇT: Yok, sizin.
LSR: Ne demek istiyorsunuz siz?!!!
OÇT, orospu çocuklarına yakışır bir biçimde yandan gülerek: Randevunuz var sanırım.
LSR, şok/basiret bağlanması/sinirden ve dumurdan kal gelme halinde: Düğüne gidiyorum!! Bu ne terbiyesizlik, ne cüret ya?!!
OÇT: Kusura bakmayın.

Öyle yok taksiye tek başına binmem, durak taksisi olmayana binmem, taksiye bindim mi plakasını anneme mesaj atarım gibi paranoyaklıklarım yok. Fakat 10 yıldır yaşadığım bu şehirde son 2 ayda başıma 2.orospu çocuğu taksici vakası da geldikten sonra sanırım böyle önlemlere gitmek gerekiyor diyorum. Aklıma edeyim ki basiret bağlanması arasında "Çek karakola!" diyemedim, gerçi bu sayede bir de çok muhtemel polis tacizinden mahrum kalabildim. Sokakta dolaşabilmek için yanımıza 10 yaşında da olsa bir erkek almamız gereken kısımlarına geldik mi romanın?

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Yer : Karakol
LSR: Bu adam bana hakaret etti memur BEY
Polis: Hanfendi şurda oturun da biz bir bakalım.
LSR:Neye bakacaksınız?
Polis: (Baştan ayağa pis pis süzerek) ne bileyim sizin de haliniz yani.
Neyse neyse.
Orospu çocuğu gülmesini icra ederek taksiciye döner.
Abi sana bir çay söyliyim içer misin?

Kal gelen, yüzünde sinirin, aşağılanmışlığın, yaşadığı bu iğrenç hakaretlerin her rengi olan LSR zıçan adam gibi patlar.
Hepsi bok içinde kalırken o trençkotuna sarılıp karakolu terkeder.

varol döken dedi ki...

robert de niro, taxi driver geldi aklıma nedense...

gülş dedi ki...

yuh yuh yuh hayvana bak! "evet tatlım yeni çıktım işe" desen napıcaktı acaba, boşver dedemanı ben seni eve götüreyim falan demeye çekinmezdi sanırım?! lanet olsun hakkaten de kırmızı ruj sürdünse yollusundur, topuklu ayakkabın varsa zaten garanti işe çıkmışsındır, bu ne ya?!

B. dedi ki...

Bunun çözümü kesinlikle durak taksisi LSR, bana taksicilerin hal ve tavırlarından yakındığım bir başka taksici abi söylemişti. Yoksa kırmızı ruj, fönlü saç, trençkot ve çizmeden görünen bir karış çoraplı bacak olmasa da rahatsız etmenin bir yolunu mutlaka buluyorlar.

Canselmo dedi ki...

Bunun çözümü bu ülkedeki çoğu ayının kısırlaştırılması bence. Recep İvedik sürüsü..

karga'nın günü dedi ki...

Çüş, oha ve hadi leyn diyorum bu duruma. Bir kere bu kadar cüretkar taksici herhalde senin şansın LSR. Topuklu ayakkabıyı kafaya yemek suretiyle kafasının delinmesini haketmiş.

Leah dedi ki...

Eee süslenip püslenip halk otobüsüyle mi gitcez bi yere? Parasıyla rezil oluyo insan. Her meslekte çürük yumurtalar var ama özellikle taksicilik fazlasıyla ayağa düşmüş durumda. Her ehliyeti olan adam taksicilik yapmasın abi. Bu nasıl bi saçmalık anasını satiim.

Bad'lik Amiri dedi ki...

Büyük orospu çocuğuna denk gelmişsin LSR. Bunları okuyunca bile sinirden elim ayağım titriyor ve şiddete eğilimim artıyor. Şerefsiz herifler.

pudra dedi ki...

ahahahhahahah

La Santa Roja dedi ki...

banyosuyu, mutlu son yazmışsın yahu ahahah türk filmi gibin olmuş :D

Varol, psikopatlık dereceleri benzese de orospu çocukluğunda benim taksici Robert'e bin basar kabul et :p

gülş, ödemeyi evde halledelim diyecekti herhalde. kadın dediğin süslenip dışarı çıktıysa zaten orospuluğa çıkıyordur, ya ne olacağıdı?!

La Santa Roja dedi ki...

B., bundan sonra ben de duraktan çağırdığımdan başka taksiye binmem. Bu taksici de bir durağın taksisi idi ama bu onu durdurmadı, belki duraktan çağırmak işe yarar.

Can kısırlaştırmak yetmez, direk kesip atmalı. Kökten çözüm.

Gamlı Baykuş, bu kadar hazırlıksız yakalamasaydı beni muhtemelen fiziksel şiddete gidebilirdim gözüm dönüp de bu da benim de onun da şansı oldu işte. Bir biber spreyi yakışırdı iki gözünün içine içine.

La Santa Roja dedi ki...

Leah, hepimiz kendi arabamızı alıp camlarını siyah filmle kaplattırıcaz, apartmanların altındaki otoparklarda kimselere görünmeden binip otoparkta gene kimseye görünmeden ineceğiz herhalde.

Bad'lik Amiri, bu da benim şansım oldu herhalde. Ya da artık o kadar çoklar ki denk gelme ihtimali oldukça yüksek.

Ne gülüyon len pudra?! Dötü kaptırıyorduk oğluuumm :p