21 Mayıs 2010

Müdür bu, buna çal!

Bir insan 20 cm arkasından gelen ve 4-5 ayrı bisiklet kornasının icra ettiği cehennem zillerine benzer korna senfonisini duymamış ve bu yüzden tepki vermiyor olabilir. İki insan için de aynı bahaneyi kullanabiliriz, hadi üç olsun. Ama ne kadar uğraşsam da haftasonu sahilde dolaşmaya (Yürümek değil, dolaşmak o yapılan eylem.) çıkan istisnasız her insansı yaşam formunun bu kadar vurdumduymaz oluşuna bir anlam veremiyorum. Arkandaki freni patlayıp güldür güldür gelen bir otobüs de olabilir a insan, dolaşma eylemi sırasında beyni standby'a almak nedendir ki?

7 yorum:

obez ve şişman bir sevgi dedi ki...

bunun adı dolaşmaktır işte

Sazan dedi ki...

:) Bazı yörelerde d.t.nü gezdirmek de denir :)

peygo dedi ki...

iyi ki bir bisiklet aldınız ha! artık haftalık 2 postta bisikletinizi ve ekibinizle beraber yaptığınız mesire yerleri sefalarını mı okuyacağız!
olan var olmayan var, ayrıca dolaşırlar tabi, size ne... insan artık haftasonu sahilde götünü de mi gezdirmeyecek... iyi ki bir bisiklet aldınız bütün yollar sizin değil mi... ayıptır canım.. bu ne bencillik, egoizm!

La Santa Roja dedi ki...

mehmet akif, dolanmak o :)

Sıradan bir Sazan, noktasız virgülsüz doğru demişsin :)

peygo; çekememezlik, haset, kıskançlık da bir yere kadar! Sen de al pisiklet, sen de yayalıktan bisikletliliğe terfi et, egonu tatmin et çopırım bob marley'im!!!

Adsız dedi ki...

hahaha ya bu bahsettiğin şey bana da oluyor devamlı ezilme tehlikeleri yaşıyorum hatta bu konuda istanbuldan daha tehlikeli bir yer olacağını zannetmezdim ama balıkesir istanbulu beşe katlar, 10 plaka gördüğünde kaçmalı herkes :D:D
sanırım bu dolaşma eylemindeki tepkisizlik kulaklıklarda bangır bangır bağırtılan müzikten kaynaklanıyor. ya da benimki öyle en azından :/

Azura dedi ki...

O değil üstüne üstlük bisiklet sürülen bölümde yürüyor millet e bizde zırt bırt fren mi yapacağız anasını satayım! Sahile inene kadar korkudan zaten 3 buçuk atıyor insan bide orda kimseye çarpmamak için yine 3 buçuk atıyoruz!El insaf!

La Santa Roja dedi ki...

cerenkıral, dolanana da yazık dolananın ardında yol almaya çalışana da yahu! dikkatli olmak lazım.

Azura, yayanın geçiş üstünlüğü var sanılıyor memleketimizde herhal :)