26 Mayıs 2010

Where is my mind?

Banka hesabım kredi kartıma bağlı olduğu için ayrıca bir bankamatik kartım yok. Bu 2 yıldır böyle. Alışmış olmam gerekirdi, değil mi?
E peki ATM'nin önünde para çekerken, cüzdanımdaki boş kredi kartı gözünü farkedip kalp krizi eşliğinde panik atak geçirmeler, telaştan cümle kuramamalar, hebele höbele'meler nedir?
Sonunda beyni resetledik, tebrikler.

8 yorum:

Sazan dedi ki...

:) Daha beteri var, adliyedeyim geçen gün, bi çay içeyim dedim, selam verdim girerken kafeteryaya, girişte ayna varmış yahu, o benmişim. Tanıdık da gelmişti halbuki :) Nedir bu? Neler oluyor bize? Kendimi alkışlıyorum o gün bugün, sevgiler Alice, herşey güzel olacak yahu, az daha zaman :)

varol döken dedi ki...

herkesin hebele hübelesine saygım var ama bu tür resetlemelerin guiness rekorunu bendeniz 5 yıl önce arkadaşımın tantunicisinde çalışırken kırmıştım:

müşteri yemeğini yemiş, parasını ödemiş gidiyor...

ben: hoşgeldiniz.

şaka değil alınteri...

La Santa Roja dedi ki...

Sıradan bir Sazan, seninki de iyiymiş. Ben gece uyandığımda karşıdaki aynadaki aksimden korktuğumu bilirim de gündüz gündüz de ilginç olmuş :D

Varol, güneyde bir işyerinden çıkarken "Hoşgeldiniz1 diyorlar. (Adana ve Hatay tarafında böyle en azından) İyi ki gelmişsiniz, iyi ki alışveriş yaptınız manasındaymış. "Ben de fahri Hataylıyım." deyip kurtulabilirmişsin bak :D

Azura dedi ki...

E gün ortasında da birisine iyi günler diyeceğime iyi geceler dediğim bile olmuştur benim. Hatta bugün annem dedi gülüştük. :D Ama o aynadan kendine selam vermek harikaymış :P

La Santa Roja dedi ki...

O dediğini ben hep yapıyorum Azura ya, hatta geçen sene ilkokulda yapılan öğretmene anne ya da baba deme klasiğini kadın olan müdürüme baba diyerek tekrarladım, geçmişi andım :D

ABİ dedi ki...

ben de bi arkadaşımın babasının cenazesinde annesine "gözünüz aydın" demiştim.

Azura dedi ki...

Ayy çok rezil bu 'gözünüz aydın' :D Duyan ne ters ters bakmıştır. Bide bunu toparlamak var.. O değilde bazen böyle farkında olmadan pot kırıyoruz falan arkamızı döndükten sonra farkına varıyoruz ya e arık geri dönüşü falan yok mal mal düşüncelere o sözü duyan kişide tuhaf düşüncelere dalar.. Hep son dakka gider ayak çıkar bu acaip cümleler..

La Santa Roja dedi ki...

Abi n'aptın sen yaa ahahahah :D

Azura hiiç geri dönmeden ortamdan uzaklaşmak gerek o durumda. Geri gidip düzelteceğim derken daha da batırmak da olası yani ;)