6 Aralık 2010

Pavlov's LSR

Sabahları ortalama 30 dakikam serviste geçiyor. 8'de işbaşı yaptığım düşünülürse bu 30 dakikayı uyuyarak geçirmek en verimli ve akıllıca çözüm. Yalnız problem şu ki evde yatağına yattığında uyuması gözlerini kapattığı ana denk gelen bendeniz, serviste ister gözlerini sıkı sıkı yumsun, ister kulaklığından en mırıl mırıl şarkıları dinlesin, ister abartarak servisin arka koltuğuna boylu boyunca yatsın; zinhar uykuya dalamıyor. Bu duruma bir son vermeye karar verdim!
Şöyle ki, bundan sonra evde yatarken hep aynı parçayı dinleyeceğim. Böylece o şarkı benim için uyuma saatinin geldiğine delalet olacak ki serviste de dinlemeye başladığım anda uykuya dalabileyim. Yalnız öyle zırt pırt radyoda, televizyonda çıkan birşey olmaması lazım ki olur olmadık yerlerde / zamanlarda uykuya dalmayayım. Yoksa Due Date'deki sahneleri yaşamak işten değil. Bence şartlı refleks bu konuda da işe yarar, ne dersiniz?

6 yorum:

varol döken dedi ki...

kedini servise götür...

La Santa Roja dedi ki...

Problem uyanmamak değil ya Varol, uyuyamamak. Tavsiye vereceksen uygulanabilir olsun :p

varol döken dedi ki...

sabahki kahvere jameson viskisi kat 2 ila 4 cl arası... sonrası mışıl mışıl... uygulayamazsan beni suçlama... alıp da içemezsen şişeyi bana gönder... kendi şişeni de al... absent koruma fabrikası mı burası... bak sinir yaptım gidip kahveme viski katayım... evet artık viski içiyorum ama evde viski yok... mesajım gayet anlaşılabilir sanıyorum... anlamadıysan git kedine sor... bir işe yarasın lan artık o da... işe yaramaz kedi, gereksiz kedi, aaa bak yine sinirim tuttu...

La Santa Roja dedi ki...

Mesaj received. Absenti alırım ama boş bıraktığı yere viski koyamam. Bir şişe Chivas kaç TL biliyon mu sen?!

varol döken dedi ki...

chivas ne ya, ekonomik bir yaşama adım attım ben, ankara viskisi içiyorum ama iran kedisi seviyorum orada standardımı aşağı düşüremem, sokak kedileriyle muhatap olamam!

La Santa Roja dedi ki...

İspirto verelim? Kör olcan durduk yerde, sağır Ankara kedisiyle kanka olursun artık.