22 Nisan 2008

İmdak!

Fonda çalan müzik o anki ruh halinizi ne kadar etkiliyor, hiç farkettiniz mi?
Sabahtan beri o kadar bunalmış durumdayım ki işten, çığlık atarak direktörün kafasına laptopları fırlatasım var. Bu kadar şiddet içerikliyken hücre arkadaşım Beeye "Life House-Breathing" diye bir şarkı açtı. Şu anki hislerim güneş altında çimlere yatmak üzere sessizce istifamı sunup çıkıp gitmeye dair. Bunun daha iyi/daha kötü olduğu tartışılır, ama daha sakin olduğu kesin.
Yerleşik hayata adapte olamamış ilkel benliklerden olduğuma karar verdim. Duramıyorum sabit bir yerde, sabit bir kişide, sabit bir ruh halinde. Bu ofisçik de miyadını doldurmuştur, bugün ona karar verdim. Yazın işler rahat diye yaz sonuna kadar bekleyeceğim ama eylül sonu bu kuş uçar yuvadan. Hah haa pis direktör! Nanik.

2 yorum:

mimi wonka dedi ki...

Fonda çalan müziğin ruh haline etkisi tartışılmaz bence. Tam da şu an müziğe teslim olmuş biri olarak bu yazını okumam çok ilginçtir, hatta kendi açımdan ironiktir.

Canselmo dedi ki...

Fonda çalan müzik o anki ruh halinizi ne kadar etkiliyor, hiç farkettiniz mi?

%101 doğru..
Sana Rage Against The Machine'den klasik Killing In The Name'i tavsiye ediyorum bu arada iş yerindeyken. 3. sayfada okuruz haberini, ofis çalışanı direktörünü doğradı. Yaptığı açıklama ise kan donduran cinstendi:

Fuck you i won't do what you tell me!