26 Aralık 2008

Kimlere aşık oluyormuşuz ki?

Esther'in bloğunda gördüğüm bir mim üzerine şu siteye girdim ve tipik Elle testlerinden birini yaptım; "Kimlere Aşık Oluyorsunuz?" Severim ben böyle zırvalıkları, denk geldikçe "Yemekteyiz" de izliyorum, fasıla gitmişsem kalkar göbek de atarım. Her ortama uyup eğlenmesini bileceksin arkadaşım.
Gelelim test sonuçlarına. Bu tarz testlerde, burç yorumlarında, fallarda zartlarda zurtlarda sürekli aynı çizgide şeyler çıkması beni sonunda böyle bir yaratık olduğuma inandıracak. Sonuçlardaki şey çok hoş bir yaratık değil.

La Santa Roja kimlere aşık oluyormuş?

Baskın Karakter
Siz doğarken yönetici vasıflarıyla doğmuşsunuz ve şimdiye kadar hep yönetmeye ve yönlendirmeye alışmışsınız.Bu yüzden hayatınıza girecek kişilerde sizin tercihlerinize uyması şartını gözetiyorsunuz. Sizin isteklerinizi gerçekleştirecek ve onlara uyacak karakaterde kişilere aşık oluyorsunuz. Başrolünde siz değilseniz o ilişki size mutluluk getirmiyor. Bu yüzden zaman zaman birlikte olduğunuzda birbirinizi çok daha iyi yerlere taşıyabileceğiniz ilkişkiler varken bunlara sırt çeviriyor ve çok daha azıyla yetiniyorsunuz. Bir gün birisi çıkıp size ilişkinin bir savaş olmadığını ve iki taraf da eşit olduğunda çok daha mutlu olunabileceğini farkettirecek.

Bildiğin bir Kleopatra, bir Madonna, bir Katerina'ymışım; acıların ve mücadelenin kadınıymışım, güce taparmışım, soğuk kanlıymışım da haberim yokmuş!

6 yorum:

Taylan dedi ki...

Koç musun aslan mı?

La Santa Roja dedi ki...

Aslan :p

Taylan dedi ki...

Eheh. Koçum bende. Affetmem liderim.

La Santa Roja dedi ki...

Ben daha liderim :p

mimi wonka dedi ki...

Kurtarıcı'sın sen dedi bana, eyvallah dedim kapattım pencereyi.

eFeNDi-Ci dedi ki...

ben de daha bugün boşluktan (msn today de reklamı görüp tıklama yoluyla) yaptım o testi, ahahh çok saçma, ama az buçuk uygun çıktı .)