5 Haziran 2009

Bir fare gördüm sanki!


Minik faremiz tek başına geçen 1 günü atlattı. Bugün 2.gün. Bugünü de atlatırsa yarın süt annesinin yanına gidecek!!
Sonrasında bir yuva lazım ama küçük sıçana. Haber edin sağa sola olur mu? Çok dayanıklı ve inatçı bir pisi bu. Sevilmeyi hakediyor.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

ah bu benim Paris'imin kucuklugune benziyor, kiyamam ben ona... cinsiyetini ogrenmediyseniz ben soyliyim, bu kucuk fare di$i-tuylerinin renginden anladim. Bu renge tortoiseshell diyorlar ve ozelligi sadece di$i kedilerin bu renkte olabilmesi. Bu yavruda cok ozel yani...

Hemen blogumda yaziyim-umarim en kisa surede O'na cok sevilecegi bir yuva buluruz...

ESTHER dedi ki...

Paris'e benziyor gerçekten :) Ne kadar sevimli.. Ona sıcacık sevgi dolu bir yuva gerekiyor. Bunun için ben de blogumdan duyuru yapıcam Banu gibi.

La Santa Roja dedi ki...

Çok teşekkürler Banu ve Esther. Pisicik bomba gibi bugün de. Yarın süt annesine götüreceğim, umarım anne onu kabul eder. Ben beslemeye çalışıyorum ama anne gibi olmaz elbet. Sonrasında da yuvasına uçuralım bu güzelliği.

idil dedi ki...

ben gecen hafta bir kedi aldim hic anne sütü icmemis daha 1-2 günlüktü,malesef yasayamadi.. cok üzülüyorum onun icin dayanamadı anneside terketmis sanırım ölücek diye.. veteriner normal sütü besinlestiremedigini söyledi süt anne bulduk buldugumuz annede onu istemedii.. öldü bebegim kücücüktü gözleri acılmamıstı..
ben alirdim diyicem ama kendi köpegim var,simdide 1 sokak köpegi aliyorum oyüzden almam imkansız ama sorucam bende senin icin.umarim anne kabul eder,anne sütü almadan kediler zor oluyor acı ama..

La Santa Roja dedi ki...

Çok teşekkürler İdil, eminim bu miniği çoook sevecek birileri çıkacak. Normal sütle değil Kitty Milk adında bebekler için yapay bir süt tozu ile biberon yardımıyla besliyorum onu. Süt annenin kabul etmeme riski var elbet ama bunu aklıma getirip moral bozmak istemiyorum şimdilik. Yarın göreceğiz bakalım. Şayet şansımız yaver gitmez de süt anne miniği kabul etmezse biberon ile beslemeye devam edeceğim, immunex'le de bağışıklığını arttırmaya çalışacağım. Ama inanıyorum ki yaşayacak. Küçük bir Xena o :)
Sokaktan bir köpek alıp hayatını kurtardığın için de çok iyi bir insansın, bunu unutma. Yeni köpişinle mutluluklar.

allımorlu dedi ki...

merhaba,La Santa Roja geçen aylarda bende anne sütü gereken 3 köpek yavrusunu beslemeye çalıştım ama enfeksiyon kaptılar,yaşayamadılar.tek tesellim barınakta üşüyerek ölüme gitmemeleri oldu.miyavlar com.u yakından takip eden biri olarak önerim,bu bebeğe süt anne için ilan vermeniz olacaktır.çok duyarlılar bu konularda
.kolaylıklar diliyorum.

La Santa Roja dedi ki...

Bazen elimizden gelen herşeyi yapsak da olmuyor, yine de uğraşmaya devam etmeliyiz. Yarın bir süt annenin yanına götüreceğim, eğer anne kabul etmezse dediğiniz siteye de ilan veririm. Çok teşekkürler.

Unknown dedi ki...

canım,

ben kediciği salıncakta iki kişide gördüm.Çok şeker bayıldım şöyle bir endişem var ben daha önce hiç kedi bakmadım.Bütün gün evdeyim rahat bakarım,bir şeyi çok sevmek istiyorum bu kedi uygun yalnız bebek içi planlarımız var.Bebek ve hiç kedi bakmamış biri için önerilerini denizkizidora@gamil.com adresine yollarsan sevinirim.Kediyi alıp 1 sene sonra başkasına vermek istemem .bana yardımcı olursan sevinirim

müge

La Santa Roja dedi ki...

Müge, şimdi yavruyu süt anneye götürmek üzere yola çıkıyorum, dönüşte sana ayrıntılı bir mail yazacağım. Anne kabul etse de etmese de şu anda bu yavruyu veremem zaten, alan kişi için çok zor olur yoksa. 1 ay kadar sonra, ele avuca gelince yeni yuvasına uçacak. Bu 1 ay da senin ve senin gibi yavruyu evlat edinmek isteyecek olanlar için düşünme süresi olsun :)
Dua edin de anne bebeği kabul etsin. Minik kız o kadar inatçı ki reddedilse bile annenin dibinden ayrılmaz gibime geliyor ama ;)

ESTHER dedi ki...

Santa roja, kedişin yeri blogumda hazır bile :) Sana yönlendirdim, direk. Beni de gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.

La Santa Roja dedi ki...

Çok teşekkürler Esther, iyi haberleri duyuracağım umarım.