8 Haziran 2009

Fare'nin süt annesi!

Son haberler gelmeden birşey yazmak istemedim, ama mutlu bir haftasonu geçirdik ailecek. Cumartesi günü bebeği yeni doğum yapmış bir annenin yavrularının arasına kattık, anne kabul edecek mi dövecek mi diye beklerken yavrunun gidip diğer yavrulara sokulup uyuduğunu görüp rahatladım. Tam eve dönecekken son kez bakayım ne alemde dedim, kafesin üzerindeki örtüyü kaldırıp baktığımda bebek de beni gördü, hemen kalkıp kafesin kenarına gelip miyavlayıp patilerini bana uzatmaya çalıştı. Çok üzüldüm, bu görüntü de 2 gün gözümün önünden gitmedi ama dün akşama doğru gelen haberle annenin bebeği kabul edip emzirdiğini öğrendiğimde rahatladım. 1 ay kadar anne ile kalacak yavru, 1 ay sonra da yeni yuvasına uçacak. Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler.

4 yorum:

turumcu dedi ki...

Süper bir haber bu! Bizim inatçı küçük kendini kabul ettirdi desene :D Sen de en az onun kadar inatçısın ve azminle bir canlıyı dünyaya kazandırdın! İkinizi de seviyom ben :)

Adsız dedi ki...

derin bir ohhhh cektim icimden, merakla bekliyordum ne olacak diye... cok tesekkurler santa roja, sen bu kadar ilgilenmesen bu yavru perisan olmustu, oyle sansli ki karsisina sen ciktin...Umarim 1 ay sonra gidecegi yuvasinda da ayni $ansli hali devam eder...

ESTHER dedi ki...

harika bir haber :) çok sevindim gerçekten.. 1 ay sonra gideceği yuva ayarlandı mı peki?

La Santa Roja dedi ki...

Turumcum ve Banu, eminim sizin de karşınıza çıksa böyle bir minik, siz de aynı şeyi yapardınız. Bizim neslimiz çoğalmalı yahu :)

Seda, bloğa yazan bir arkadaş vardı, ismi Müge. Bebekle ilgilendiğini ama çekinceleri olduğunu söylemişti. Ona açıklayıcı bir mail attım ama henüz son kararını bildirmedi. Umarım olumlu olur sonuç. Ama onu çok özleyeceğim, keşke koccaman bahçeli bir evim olsa da hepsini tutabilsem yanımda :(