19 Haziran 2009

Minik Fare gene kafeste

Bulduğum minik kediyi süt annesi bu kadar zaman sonra dövüp emzirmeyi reddetmiş. Daha 3 haftalıkken yaş mamaya geçmek zorunda kaldı miniğim. 1-2 hafta sonra da kuru mamaya geçebilecekmiş. Hala bir yuva yok. Veterinerde demir bir kafesin içinde tek başına oturuyor.
Evinde kedi besleyen çok insanın hayvan sever değil, cins hayvan sever olduğunu düşünmeye başladım. Bu minik kız bembeyaz bir Chincilla, ya da sapsarı bir İran kedisi olsaydı ilk günün akşamı yuvasına gitmişti bile. Yazık...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

cok uzuldum, kiyamam ben O'na...blogumda tekrar bahsedecegim... yuva bulmamiz gerekiyor, boylesine hayata sarilmis bir yavru sevgiyi hak ediyor...

Bad'lik Amiri dedi ki...

Off yaa.. Sevinmiştim ben de yuva buldu diye :(
Bir yerlere ilan falan verilse. minikpati.com mesela. Ben evdeki canavarları ordan bulmuştum.
Bir de evet, dediğin gibi İran, siyam, vs. herhangi bir cins kedi olsaydı şimdiye kadar çoktan atlamışlardı bile üstüne. Neyse, küfür etmiyim hiç şimdi burda.
Yaşasın sokak kedileri (:

Sanem dedi ki...

Kötü olmuş. :(

La Santa Roja dedi ki...

Banu, senin bloğundan birisi ulaşıp almak istiyorum bilgi verir misin yazmıştı, oturdum 1,5 saat kedi beslemekten, yapılması yapılmaması gerekenlerden, hamilelikteki durumdan bahseden bir mail attım. Tık yok. Senin trafiğin buradan çok daha kalabalık, bahsedersen de bu sefer gerçekten istekli birisi ulaşırsa dile benden ne dilersen :)

La Santa Roja dedi ki...

Bad'lik Amiri, kedigen ve petarkadas'da ilan var. Her gün güncelliyoruz. Bir de minikpati'ye ekleyim bakarsın birşey çıkar.
Sokak kedileri rocks! :)

La Santa Roja dedi ki...

Sanem, gerçekten kötü oldu. Serpilemiyor minik kız, minyon çıtı pıtı bişiy olacak. Cep kızı :)
Veteriner Bayan birileri evine alsa, bütün gün sevse koştursa oynasa çok daha çabuk büyüyeceğini söylüyor. Umarım çok yakında böyle birini buluruz.