4 Haziran 2009

Ufacık Tefecik Pisicik

Ben bir halt yedim.

Kapının önüne bir koli içinde bırakılmış annesiz yavru kediyi aldım veterinere götürdüm. 1 haftalık filanmış, gözlerini zor açıyor. Fareye benzeyen bir yaratık. Ciyak ciyak miyavlıyor. Erkek mi dişi mi olduğu anlayamadı veteriner, o kadar küçük herşeyi yani. Biberonla Kitty Milk'i içirince haline kılığına bakmadan büyük kedi gibi gurlamaya başlıyor. Islak pamukla pıtısını silince çiş yapabiliyor. Sıcak su doldurduğum şişeye sokulup deliksiz uyudu tüm gece. Evdeki canavarlar da giremedikleri odadan gelen tiz ses ve benim o tiz sese gösterdiğim ilgi yüzünden küstüler, tüm akşam uzaktan bakmakla yetindiler.
Şimdi saat 1. Sabah 7'de sütünü içirdiğime göre 6 saattir aç. Ve 5 saat daha aç kalacak. İşe getirmeyi düşündüm ama çok ötüyoo! Var mıdır 1 haftalık kapkara, sadece ağzının kenarında sarı tüyleri olan bir bebek isteyen?

7 yorum:

Vladimir dedi ki...

Ya kıyamam ya.. Gözlerine de antibiyotikli krem sürmek zorunda kalabilirsin bir iki gün içinde. Eczanede 2 TL civarında bir fiyatı var çok ucuz. Çok sevimlidir o şimdi.

Taylanov dedi ki...

amanın!

Phaedrus dedi ki...

aynı şehirde olsam düşünmeden alırım evime bunu, ne tatlı yaratıklar bu kediler!

patiska dedi ki...

yanına saat koysana
onu duyunca bagırmayı bırakır

La Santa Roja dedi ki...

Saati, peluş hayvanı, havluya sarılmış sıcak su torbası, asit boriği, genta'sı, teramycin'i, kitty milk'i var da anası yok :(

Unknown dedi ki...

bizimde kapının önünde vardı 2 gün önce bende aldım ..daha yeni gözleri acılmış kıyamadım .tuvaletini bile yapmayı bilmiyor .damlalıkla süt içiyor ..ve içerdeki kediyi kıskanan bir köpegimiz var ...

La Santa Roja dedi ki...

minikminik, bu işin ne kadar zor olduğunu ben de başıma gelmeden bilmezdim. Çok kolay gelsin. Yalnız bulabilirseniz siz de bir yeni doğum yapmış bir annenin yanına bebeği koyup emzirmesini deneyebilirsiniz. Biberonla biz elimizden geleni yapıyoruz ama anne gibi olmaz sonuçta.