31 Ekim 2009

Spontan Alışveriş

Dışarı çıktığım ayakkabılar su almaya başlamışsa, yol üstünde bir alışveriş merkezine uğrayıp bir yağmur botu alıp onu ayağına geçirip yola öyle devam etmek çok garip birşey olmasa gerek de satış temsilcisi kız neden öyle şaşırdın acep?
Not. Evet, sonunda ben de balıkçı çakması oldum :p

6 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

ahahahah aynısını geçen sene ben de yapmıştım. suya batıp ayakkabı ve mont almıştım gerçi ben. ama uslanmamışım ki birkaç ay sonra havalar ısınınca bu sefer çizmelerle pişip aldığım baharlık ayakkabıyı giyip çıkmıştım mağazadan. satıcı adam tebrik ederim filan demişti, niye şaşırmış ki seninkiler lol

Unknown dedi ki...

haha ihtiyaçlar ve tüketim :)

Unknown dedi ki...

klube hoşgeldin :)
Ben hep öyle alışveriş yaparım. İnsan alışıyor bir süre sonra. Çorapları bile değiştirmişliğim vardır.Öhm abartmışım onu galiba.

ayci dedi ki...

ama onlar cok rahat ki!

La Santa Roja dedi ki...

Benimkiler henüz seninle tanışmamışlar Marjo, şaşkınlıkları ondan olsa gerek :p

Mia ihtiyaçtan be gülüm başka bir sebebi yok yani :)

La Santa Roja dedi ki...

banyosuyu, ben çok kolay alışveriş yaparım normalde, vitrinde görür bedenini bulur dener alır çıkarım ama bu bir üst level'a atlamam demek oldu sanırım :)Çoraptan bir sonraki basamağı da deneyecek misin ki :D

ayci benim için önemli olan çoraplarımın ve ayaklarımın kuru kalması ki bunu gayet yerine getiriyorlar :) yalnız bilek kısmı yürürken böyle bükülüyor gibi garip?