10 Ekim 2009

Minik

Minik meleğim Mina, rahim kanseri imiş.
Veteriner hayatında böyle bir şeyi hiç görmediğini söyledi.

10 yorum:

nora dedi ki...

Offf allahım... çok geçmiş olsun :((((

Çok üzüldüm :(((

ne diyeceğimi bilemiyorum :(

yapılabilecek bir şey var mı? keşke elimizden bir şey gelse :(

voodoo girl dedi ki...

çok geçmiş olsun =(

gwen dedi ki...

böyle olmamalı...

LA78'ers dedi ki...

amaaan çok üzüldüm yaaa.. geçmiş olsun be yarım adaşım.. umarım üstesinden gelir..

karga'nın günü dedi ki...

Hadi yaaa.Yapılacak birşey yok mu demek oluyor bu?

La Santa Roja dedi ki...

Yapılacak şeylerin yapıldığını söylüyor veterinerler nora. İyi olacak inşallah. Hala kendine gelemedi tam ama, bir de günde 2 kere ilaç seasımız var rahat bırakmıyoruz hayvancağızı zaten.

Çok teşekkürler voodoo. Geçecek.

Bence de olmamalıydı gwen. Kısırlaştırma ameliyatı için gitmiştik çünkü her yere çiş yapmaya başlamıştı minik. Kendimi çok kötü hissediyordum bu kararı vermek zorunda kaldığım için ama şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum çünkü böylece erken teşhis edilmiş oldu.

La Santa Roja dedi ki...

Saol yarım adaşım. Gelecek, o çok yaramaz bir minik. Koltukların tepelerine çıkmaya başladı bile. Gerçi hunisinden kurtulmaya çalışırken dengesini kaybedip düşüyor ama o da geçecek.

Gamlı Baykuş, veterineri şaşırtan durum böylesine yoğun kist oluşumunun bu kadar genç ve hiç hormon ilacı almamış bir kedide çıkması. Yapılacak şey rahmi, yumurtalıkları ve yumurta kanallarının hepsini almaktı, alındı. Bundan sonra sürekli kontrol altında olacak yani. İyi olacak iyi.

turumcu dedi ki...

Çooook geçmiş olsun Minacığa ve tabii ki sana da! Nasıl bir his olduğunu tahmin edebiliyorum, ama erken teşhis ve tedavi konusuna çok sevindim! Möcül'ü kısırlaştırırken veteriner söylemişti, dişi kedilerin kısırlaştırılması çok önemli çünkü rahim/yumurtalık kanseri oldukça sık karşılaşılan bir durummuş.

ayci dedi ki...

:O

peki ama nolcak simdi?

La Santa Roja dedi ki...

Saol turumcu'm, artık sürekli kontrolde olacak miniğim. Bunu da yaşamak gerekiyormuş diyorum n'apalım...

İlaçlarına devam ediyoruz ayci, bundan sonra ayda 1 meme ve lenf bezi kontrolü yapılacak ve bir yere sıçramaması için dua edeceğiz. olacak olan bu.