23 Mart 2010

Pek bir Sivil Toplum Kuruluşları

22.03.2010 @ Radikal:

Kendilerini sivil toplum örgütü olarak niteleyen bir grup örgüt eşcinselliği 'hastalık' olarak tanımlayarak büyük tepki toplayan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a destek mektubu gönderdi.

İHH İnsani Yardım Vakfı, İnsan ve Medeniyet Hareketi, İnsani Değerler ve Ruh Sağlığı Vakfı, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı, Medeniyet Derneği, ÖNDER ve MAZLUMDER’in de bulunduğu sivil toplum kuruluşlarından oluşan Hayata Çağrı Platformu’nun temsilcileri, eşcinselliği 'hastalık' olarak tanımlayan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'a destek mektubu gönderdi. Mektupta, herkesin eşcinsel olmayı tercih etmesi durumunda yeryüzünde hayatın mümkün olmayacağı vurgulandı ve Kavaf'tan tutumundan vazgeçmemesi istendi.

Dün Yemen'deki kadın müsvetteleri ile ilgili yazdığım yazıdan sonra bugünkü gazetede gördüğüm bu haber bir dejavu etkisi yaşattı, haber fotoğraflarına bakarsanız neden bahsettiğimi daha net görebilirsiniz. Söylüyorum hep, bu tür zihinler parayı buldukça, rahata alıştıkça milletin götüyle başıyla uğraşmaya başlıyor. We need a Robin Hood. 

4 yorum:

varol döken dedi ki...

eşcinselliği hastalık olarak tanımlayanların, hayatı boyunca eş ya da dış bir cinsellik yaşamadıkları nasıl belli oluyor...

varol döken dedi ki...

önder ile mazlumder eşcinsel iki sivil toplum örgütüne benzemiyor mu:)

varol döken dedi ki...

bence bu arkadaşlara çokcinsel bir kahraman gerekiyor ki % 100 önerim kunteper'dir...

zın zın zın!

La Santa Roja dedi ki...

Ben homofobiklerin açığa çıkamamış insanlar olduklarına inanırım zaten. Yalnız dernek isimleri cuk oturmuş hakkaten ;)