13 Mart 2010

Reality Show

Hitler boşuna uğraşmış gaz odasıyla, toplu katliamlarla filan. Köklerini kazımak istiyorduysa Yahudi ırkının, kadınların her birinin bir normal doğum izlemesini sağlamak yeterli olurmuş bence.
Bugün bir doğum izledim ve hayatım değişti, anne&baba üzgünüm ama soyumuz tükenecek. Gördüklerimden sonra sitseniz doğurmam.

10 yorum:

dereotundannefretederim dedi ki...

:)) allah başka dert keder vermesin

Dalgaları Aşmak dedi ki...

İki doğum yapmış biri olarak,dünyanın en harika olayı diyebilirim :)Kimseyede zorunlu olmadıkça sezeryan önermem:)

sevgiler

gülş dedi ki...

yazıdaki resim frida kahlo'ya ait, en sevdiğim tablolarından birisi, yatağın başında da annesinin resmi var. 3 kuşağı temsil eden bir resim olsun diye yapmış diye biliyorum :)

sevgiler.

La Santa Roja dedi ki...

dereotundannefretederim, şimdilik en büyük kederim bu oldu. pek müşkülpesentim :D

Dalgaları Aşmak, eminim müthiç birşeydir ama bunu anneme anlattığımda keşke görmeseydin, cahil cüretkarlığıyla daha kolay yapılıyor demesi de beni bu noktada haklı çıkarıyor :D

gülş, teşekkürler ayrıntılı bilgi için. okuyuculara ek bilgi olsun. yine de, bloğuna koyduğum bir resmin ne olduğunu bilmeme ihtimalim var olamaz değil mi ;)

varol döken dedi ki...

kendim doğurmadıkça çocuk falan yapmam...

sorumluluk almayı severim...

frida kahlo'ya da kafam girsin!

siminya dedi ki...

resim ödümü patlattı lan :! madem öyle kötü doğurmayalım derim, mantıklı

Azura dedi ki...

Eskiden daha zor sartlarda dogumlar yapilirdi oysa simdi daha kolay. Ama yine de insan ister istemez korkuyor oysaki kadinin dogal durumu bu. Her disi dogurgandir.

Her dogum yapanlar eline bebegini aldiktan sonra tum acilarini unutuyor bu da gercekten enteresan birsey. Ama ben sikilirim 9 ay be. Bir an once dogsun isterim bebegin. Keske hayvanlardaki gibi olsaymis bizde ama insanoglu anca gelisiyor iste. :P

La Santa Roja dedi ki...

Varol bir Frida var Frida'dan içeri. Sorumluluk yeri gelince kurtulma lüksü varsa iyidir, yoksa sıkar. Bıkınca çocuğu sokağa atabilicen mi?

Siminya aklın yolu bir be. Hem fücudumuz deforme olmasın di mi :p

Azura, aynı şeyi ben de söyledim doktor arkadaşıma, eskiden böyle şeyler mi varmış diye. Cevabı eskiden yaşama oranı da %10 idi oldu. En iyisi biliminsanları bir konteynırda bebek büyütmeyi başarana kadar beklemek :)

ursula dedi ki...

bence de iğrenç ama herkesi caydırmıyor bu durum sanırım. öyle olsa kadın doğum doktoru olan bi kadının hiç doğurmaması gerekirdi sanırım.. :)

La Santa Roja dedi ki...

Valla onlarınki bile bile lades oluyor sanırım Ursula :)