23 Ağustos 2010

Sülüman

Sevgili Süleymancık,

İnan geceyi seninle aynı odada geçirmek problem değildi benim için. Gelip yanıma yatsan da sorun olmazdı, kocaman yatak neticede, kıvrılıp uyurduk. Yalnız benden kaçıp dolabın arkasına saklandın ya, eğer ki bu sabah oradan çıkar da kedilerimin eline geçersen olacaklardan sorumlu değilim bilesin.
Altıncı kata nasıl çıktın onu da anlamadım ya... Eceline dörtnala koşmak böyle birşey herhalde.

PS. Sevimli de birşeysin, kızamıyorum ki!

6 yorum:

gulinistanbul dedi ki...

Sülümamın bir akrabası olsa gerek..Böyle birisi abajurun üstünde beni izleyerek 3 gün geçirdi.Ders çalışan ve memleketinden uzakta , evde bir başına olan ben kendisine kutsal bir sevgi besledim.3 gün yerinden kıpırdamadıktan sonra kayboldu gitti.Sülümanlar bana hep onu hatırlatır...

varol döken dedi ki...

gece orada büyüyüp komodor ejderi olmasın da...

sülüman'ın intikamı!

turumcu dedi ki...

peki bu fotoğraf gerçekten senin dolabının arkasına saklanana mı ait? pek renkli bir karaktermiş :)

La Santa Roja dedi ki...

gulin çok şekerler ama yea, sana bakıcılık yapmış bir de bak :D

Bir gecede o kadar büyüyen bir sürüngen olsa olsa süper kahramandır, korkulmaz ondan Varol.

turumcu'm, fotoğraf çekecek kadar yaklaşabilseydim zaten yakalayabilirdim :) Temsili foto bu, ama çok benziyor kendisine. Akrabası olabilir :p
Ertesi gün sırt çantamın üzerinde bulup balkon duvarının kenarına kadar götürebildim zaten, ama kendisi anında aşağıya atlamayı tercih etti. Bu kadar hafif olunca da rüzgarla savrularak yavaşça indi aşağıya çalıların arasına. Kurtarma operasyonu başarılı yani :)

Nostalgiaplatz dedi ki...

Bizim yazlıkta vardı bunlardan hatta bebekleri falan da var,gece evin duvarlarında dolaşıyorlar,bazen yerde de tabii...Çişe giderken üstüne basacağım diye çok korkuyorum (: Çok tatlılar,bir de kelebeği paaat diye yiyor (:

La Santa Roja dedi ki...

Ahah kelebeği yediğini görmedim ama hakkaten çok tatlılar. Elime alabildiğim nadir minik yaratıktan biri :D