28 Ocak 2011

Miranda Hissiyatı

Şimdi bu fotoğrafa bakınca şefkat duymam, büyülenmem, duygulanmam, gözlerimin kamaşması, yüreğimin kabarması, hatta gözlerimin dolması gerekiyor sanırım yaşım ve cinsiyetim itibariyle. Mâmafih bu fotoğrafın bende uyandırdığı sadece iki duygu var:
1. Kıskançlık. Kadının içinden dana kadar canlı çıktı, hala taş gibi ırıspı!!!
2. İç bulanıklığı. Süt vermek inek, koyun ve keçilerin işi olmalı. İnsanın memesinden süt çıkması, bir de küçük bir insanın yapışıp cok cok emmesi çok çirkin birşey ya!

Bloğu okuyan anneler ve anne adayları da kusura bakmasın ama n'apıyım, sanırım hatalı üretim olmuşum ben.

7 yorum:

Aslısın dedi ki...

:)) vallahi çok anaç bir tip değilim ama o emzirme pek özel bir şey, o yaratığa aşık oluyorsun o haliyle:))

mefisto dedi ki...

ahaha :D ben de defolu doğanlardanım öyleyse :) tamı tamına aynı fikirlere sahibim bu konuda. bir de yolculuğa çıkan annelerin memesinden pompayla süt akıtıp biberona doldurması olayı var ki, insanı annelikten soğutmuyor dersem yalan olur.

La Santa Roja dedi ki...

Aslısın, yaşayınca değişiyordur belki benim gibi düşünenlerin hisleri de ama işte yaşamak bile istemediğimden değişime uğrayamayacağım gibi duruyor :p

mefistoooooo, vurdun son damlayı ıyk ıyk ıyykkk

kirampy dedi ki...

ozellikle emzirmeye dair bir nahoslasma durumum bulunmuyor olsa da, annelik kavramindan hosnut degilim.
mesela teyzelik/halalik guzel. orada kalabilirim. otesine gecmeyeyim, burasi guzel :)

La Santa Roja dedi ki...

kirampy, ancak teyze olabilirim ama kardeşim benden baya küçük olduğu için ona da bir 10 yılım filan var :( Ben şimdilik kuzenle idare ediyorum, bayramdan bayrama yetiyor da artıyor bile.

Unknown dedi ki...

aman allahım! bu post çok yerinde şeyler belirtiyor!
fotoğrafa ıyyk!! diyerek tam bakamadan yazıya geçtim.. kesinlikle aynı fikirdeyim.. 5 yıllık evliyim ve ciddi danışmanlık hizmeti almadığım sürece bunu yapabileceğimi sanmıyorum.. tabi önce bu desteği de almaya ikna olmam lazım huhaha!

La Santa Roja dedi ki...

Ahaha Hande "bey" de senin gibi düşünüyorsa dünyanın en şanslı çiftisiniz diyebilirim :D Ben ileride bir çılgınlık yapıp evlenirsem koca adayının karşılaşacağı ilk soru bu olacak sanırım; "Çocuk istiyor musun?"