sı-kı-lı-yo-ruuumm! saçma sapan işlere başladım yine. thanx to alp, dün abuhannuş diye birşey pişirdim pek lezzetliydi. bugün ne yapsam şöyle zaman alıcı; yaprak sarma, zeytinyağlı dolma, iç pilavı, kayseri mantısı, ya da ya da gözleme filam? şaşırdım iyice sanırım..
neyse, kanal d yediği bi halt yüzünden ceza almış anladığım kadarıyla, sabahtan beri akdeniz gezginleri mi ne, birilerinin çektiği belgeselleri gösteriyo. onları izlemeye devam. tekir balığı, familyasından olduğu barbun kadar makbul deilmiş lezzet bakımından ve fekat 10 yıl kadar yaşayabilirmiş. balıkçılar bırakmaz ki yaşasın.. hmm olsa da yesek. tabii pişmiş olsun.
2 yorum:
o balığı yemem ben be bıyıkları filan var.. çok çirkin bi balık o.. beyenmedm
o seni çok begenmiş.. o resimde güzel çıkmamış be, fotojenik değil çünkü. yoksa süperdir.
Yorum Gönder