22 Eylül 2009

Angara

Bütün Ankaralı blogdaşlarımı ve okuyucularımı tenzih ederek bu bayram ziyaretimde karşılaştığım "Angaralı" profili için uygun gördüğüm ismi paylaşmak isterim:
"Kekomançi"

Keko, kıro ve apaçi karışımı bir ırk olan bu Angaralıların erkek ve dişisine bir de temsili fotoğraflardan bakalım:


Aslına bakarsanız beni asıl şaşırtan şey Ankara gibi kozmopolit, kalabalık, dışarıdan çok göç almış bir büyük kentin kendine özgü bir kentli profili geliştirebilmesi. "İstanbullu" profilinden bahsetmek mümkün değilken "Angaralı"ların bu kadar net şekilde ayrışması ilginç değil mi?

13 yorum:

Buzcevheri dedi ki...

Hehehe bundan uzun zamandır yakınanlardan biri de benim herhalde. Angara kekosu diye tabir edilen bu türlerin dişi versiyonu ne kadar iğrenç bir türdür öyle. Erkeğe keko diyip yakıştırıp, yaftalayıp atarsın da; bu hatun milletine hiç yakışmıyor o libas. Hatunu görüyorsun, ne kadar güzel falan diye düşünme aşamasındayken, bu dişi yaratığın konuşmasını duyup, hareketlerini gözlemlediğinde arkama dönüp hızlıca kaçasım geliyor.

LA78'ers dedi ki...

la santaaam, la santaaam...

anam seni ankarada nerelerde gezdirmişler... ankaranın kuzeyinde değil, güneyinde dolaşacan kaparlar valla seni, sonra bana hesap sormazlar mı ankarada bi blogerın başına neler gelmiş senin hiç umurunda değil diye.. aman diyim sana aklında bulunsun atakuleye sırtını döndüysen çok uzaklaşma ankarada.. :P ;)

pudra dedi ki...

mümkün mertebe insan sevmeye ayırmamaya çalışıyorum ama yok arkdaş erkekleri ayrı iğrenç kadınları ayrı. varoş diyor kimileri ama sevmiyorum o tabiri.çok avam insanlar oluyor bunların bir kısmı ve gariptir ben öyle çok güzel ama konuştuğunda seni şaşkına çeviren bir ankara kızı görmedim.hepsinde garip bir bayağılık var.giyimlerinden konuşmalarına hatta saç renklerine kadar.

P* dedi ki...

bu postuna katılınılmıycak gibi değil. kızlar veya erkekler hiç farketmiyo ağızlarını açtıklarındahepsi aynıçünkü. onasıulbi konuşma tarzıdır nasıl bir kabalıktır şaşırıp kalıyosun. giyimleri de ayrı bişey tabi tabiri caizse çok basit giyiniyolar. ankara üniversite kampüslerinde güzel sadece.

La Santa Roja dedi ki...

Cevherim ben de pudra'ya katılacağım bu konuda. Öyle ağzını açınca sihir bozulma durumu olmadı bende hiç, zira o sihir hiç oluşamadı bu ırkın ne hatunundan ne herifinden.

pudra bence L'oreal "Angara" diye bir saç boyası rengi çıkarmalı, bok sarısı tonlarında.

La Santa Roja dedi ki...

Yarım adaşım Kızılay'a çıktık sadece yahu, ondan kelli evde oturdum. Tunalı Hilmi'de bir parça upgrade versiyonlarını görebilirdim belki haklısın :p

Poseidon, üniversite kampüsleri güzel çünkü onlar şehir dışından geliyorlar, asimile olmamışlar :)

ABİ dedi ki...

oh be kardeşim... nihayet biride izmir'liye b.k atmayan şaane bir yazı yazdı valla...
helal...
kekomançinin açılımı müthiş..:))))))

pudra dedi ki...

loreal angara AHAHAHAHAHAH süpersin.

La Santa Roja dedi ki...

Abi, İzmir'in nesine bok atıyorlarmış yahu?

pudra, bir de maaşıma %100 zam isteyince bir bakalım diyorlar. Pazarlama dehasıyım haberleri yok :p

D dedi ki...

off öldüm gülmekten :D daha fazla katılamazdım heeee bir de ''ankaranın yıldızları'' diye bir grup var ki onlar tamamen başka bir tür yani insan oldukları söylenemez onları ve kliplerini izledim tüm hayatım değişti tavsiye ederim :D

La Santa Roja dedi ki...

"Ankara'nın Yıldızları"nı okuyunca direk "öyle bir yarışma da mı yaptı bu şuursuzlar?!" sorusu geldi :p Yoksa yoksa??

D dedi ki...

heheh yok yarışma değil olağanüstü süpersonik bir müzik grubu :D

La Santa Roja dedi ki...

Ahaha ben nasıl kaçırmışım onları. İyi ki kaçırmışım aslında ;p