1 Eylül 2009

Interview with the idiot

Ve sonunda LSR, Melozilla'yı evde yakalar!!!
Dı dın dın dı dın!

- Melo, seninle biraz konuşabilir miyiz müsait olduğunda?
- Şimdi konuş.
- Mümkün olduğunca çabuk haber vermek istedim, sen de ona göre ne yapacağına karar verebil diye. Fakat geçen haftadan beri ortada görünmüyorsun. Ben yalnız eve çıkmaya karar verdim. Bu ay içinde ev bulup ayrılmayı düşünüyorum.
- İsabet olmuş, ben de karşıda çıkacağım zaten.
- Peki o zaman, ev sahibine haber veririm ben.

Şekil 1-a'dan da anlaşılabileceği gibi bizimkinin kurtlanmasının sebebi huzursuzluk çıkarıp evden ayrılmasına mazeret bulmakmış. Ben de hala erken söyleyim de zor durumda kalmasın derdindeyim. Saf mıyım neyim ki :D Sanki ben insan gibi gelip konuşsa "Nayır, sensiz yaşayamam" diye paçasına sarılacağım :p Lafa bak, isabet olmuşmuş. Te Allaam, sen biz kullarını beyinsiz, ukala ve kendini akıllı sanan boklardan koru.

11 yorum:

y. dedi ki...

biz bu tür durumlarda öldürür,arka bahçeye gömeriz.sinirimiz geçer hiç değilse.

La Santa Roja dedi ki...

Yok ben daha sakin ama kinciyim. Bayramda taşınacakmış ki ben haftaya filan halledeceğim o işi. Bilin bakalım elektrik, su, doğalgaz, telefon, adsl kimin üzerine ve evden taşınırken anında hepsini kapattıracak?

fındıkfaresi dedi ki...

haha:) süpermiş!
bizde yurtta odada aynı olaylardan muzdaribiz ama senin gibi de yapamıyoruz. Acıma kalsın elektriksiz susuz:)

hep dedi ki...

İyi, güzel, isabetli olmuş da: peki ben anlamadım, O da ayrılıyosa ev sana kalır niye yeni ev arıyosun, o çıksın gitsin ev sana kalsın işte mis gibi? (lan ben bu soruyu daha önce de sormuş muydum, bu anı bi daha yaşamıştım gibi hissetim yaw, alzaymır ne pis hastalık:))))

Yıldızlar dedi ki...

hep evet sana katılmaktann geri duramıyorum:)
bizce o gitsin sen kal adsl kampanyalı felansa kapattırmak zor olur. ona ceza vercem diye elektrik su bilmem ne dolaşıp uğraşma sana yazıktır:)

6 yıldır 4 yılı yurt olmak üzere ev arkadaşı oda arkadaşı geyiklerinden türlü kazıklar yedim. (attıqımda oldu) yeni çiçeği burnunda ev arkadaşı aldık. yine dörtledik:):)
dur bakalım neler olacak. heehe

nora dedi ki...

Hmm anladığım kadarıyla bu ev azıcık büyük ve tek kişi için pahalı olabülü. Ama eğer kasmicaksa seni, düzenini bozmamak daha iyi olur tabi. Hayırlısı.

Tavır çok can sıkıcıymış, takdir ettm sabrını valla LSRcım. Umarım o arkadaş kendi gibi insanlarla karşılaşır ömür boyu.

Hadi gratz şimdiden sana ^^ Kurtuldun sayılır...

La Santa Roja dedi ki...

fındıkfaresi, valla yurt daha tolere edilebilirdi benim için. ev olunca sürekli yüzyüze bakıyorsun, öyle kolay da kurtulunamıyor bendeki durumda olduğu gibi. çıkma sen o yurttab boşver :)

hep, ev dubleks, giriş katı ve yerden ısıtmalı. ayrıca kira 1000 TL :) Dubleks olduğu için gereksiz büyük, giriş katı olduğu için camı açıp havalandıramıyorum toz toprak ve kedilerin kaçma riski yüzünden, yerden ısıtmalı olduğu için de ne kadar toz varsa havaya kaldırıyor alerjik astımımı körüklüyor. Ha bir de 1000 TL verirsem baya zorlanırım ne gerek :)

La Santa Roja dedi ki...

HaYaLci, dediğim gibi ev benim için pek uygun değil. Bir de geçen gün reklamlarda ADSL nakli 30 Eylül'e kadar ücretsiz diye birşey duydum. Onu zorlayacağım bakalım :) 4 de çokmuş yaa, biz 2 kişi paylaşamadık bir evi :p

nora, aynen söylediğin gibi durum. Melozilla böyle sapıtmasaydı d biz birlikte yaşamaya devam etseydik de evi değiştirecektik zaten. Benim sabrımın kaynağı da iyi huyluluğum değil, anlık tepki vermek yerine daha uzun vadeli ve daha etkili karşılık verme arzum :) Bu 1-2 günde bu işi halledicem umarım. Az kaldı hakkaten, az :)

meltem dedi ki...

amüüüüüüüüüünnnn

La Santa Roja dedi ki...

mübarek zamanlardayız. bence tutar duamız :)

valerie dedi ki...

amen!