30 Eylül 2009

Pire Alarmı!

Minik prensesimi henüz pire damlasının süresi bitmemiş olmasına rağmen pireler bastı! Bembeyaz tüylerinin arasında 8 tane pire ayıkladım. Mitozla mı bölünüyor bunlar anlamıyorum ki!! Kara Üzüm'üm de onu seviyorum sanıp kıskanıp ayaklarıma dolanıyor. Kapkara hayvanda da kim bilir kaç tane vardır da göremiyorum ki! Yeni damla yaptım ama kabus mu bu ne anlamadım, kaşınıyorum Allaam! Pire tasması da takamam zira bir kere taktım, onda da Üzüm kendini boğuyormuş zor yetiştim. Yaa gene siyah birşey var kafasında ühühü :(

Not. Buraya bir pire resmi koyardım ama google'dakiler çok korkunç. Bu şeylere elimi sürdüğüm gerçeği yüzüme her sayfayı açışımda çarpmasın diye resimsiz olsun bu da.

4 yorum:

LA78'ers dedi ki...

amaaan allah muhafaza... ben benim kızların tüylerinden bir haftada bulamam o pireleri.
valla çok geçmiş olsun be la santa.
birde ev değişikliği o kedilerin tüm psikolojisini bozulacak bi süre ben sana diyim al sana ikinci bi şok daha..

nora dedi ki...

Ay panik yapma LSRcim ya, en büyük dert bu olsun... Seninkiler dışarı mı çıkıyo da kaptılar pireleri?

Damla yaptırdıysan 1 hafta sürmez geçer merak etme...

Bizim veleti ilk eve getirdiğimde o minicik vücudunda kendinden büyük pireler geziodu... çok küçük diye de yapmamışlardı ilk zamanlar damlasını, öyle yaşadık hiçbişi olmadı :D Arada atlayıp zıplıyolar üstüne ama senin vücut ısın o pireleri hayatta tutacak kadar yüksek değil, o yüzden bişi olmaz yav... acık kaşınırsın en fazla :D

nora dedi ki...

Ay bu arada bi süre sonra damlasını düzenli olarak yaptırmaya başladık tabükü :D Öyle pirelerle beraber yaşamıyoz :D belirtme ihtiyacı duydum ehuehe =)

La Santa Roja dedi ki...

Yarım adaş, bir Frontline'a çözüldü iş. Ama Üzüm'den bir tane bile bulamadım, şu pirenin beyazı da icat edilmeli :p

nora, komik olan dışarı çıkmadıkları halde böyle zırt pırt pirelenmeleri. Melozilla'nın salak kedisi sürekli apartman boşluğuna kaçtığından oluyordu sanırım bu. Bundan sonra rahatım inşallah :) Pire damlasına son!