11 Ocak 2010

Acıtasyon

Ben hiç çıtalı uçurtma uçurmadım, biliyonuz mu? Fırk. Annem defter kağıdından yapardı normal bildiğin origami uçurtma, sonra kıçına pırpırları takardı kuyruk olarak, iple bağlayıp evin içinde koştururdum.

Ben hiç motora binmedim, biliyonuz mu? Kaskımı çıkarıp saçlarımı savururdum binseydim, ancak bisikletle idare ettim. Yokuş aşağı giderken düşüp fren bacağıma girdiğinden, onu tutup çıkardığımdan beri bisiklete de pek binmedim gerçi. Bir Amsterdam'da kiralamıştık galiba.

Ben hiç karavanla seyahat etmedim, biliyonuz mu? Çocukluktan beri bir "Alman karavan" hayranı olmama rağmen hiç içine bile giremedim. Bir karavana en yakın olduğum an, Hisarüstü'nde otobüs durağının yanına park etmiş olan yöresel (Sivas mıydı neydi?) karavanın yanında otobüs beklediğim andır.

Ben hiç sevgilimle başbaşa tatile çıkmadım, biliyonuz mu? Hep arkadaş hep arkadaş iyi güzel de, gece olunca arkadaş sevgilinin yerini doldurmuyor be gülüm. Bir "Before Sunrise" tandansı yakalamak oysa ki tüm arzum.

Ben hiç köpek gezdirmedim, biliyonuz mu? Talebim pazar günleri hava güzel olduğunda şöyle güzel bir köpekle parka gidip dolaşmak. Ama diğer günler ve hava kötüyken işim olmaz. İşbu sebeple bir köpeği olan bir sevgili talebimi Santa Clause'a ilettim.
Ben hiç tostos kullanmadım, biliyonuz mu? Üniversitedeyken babama yalvarmıştım ama sanayiiden çıkamayacağım gerekçesiyle almamıştı. Artık param olunca New Bettle alma hayallerim var. Biz büyüdük ve kirlendi hayaller aq.

Ben hiç pelin otlu Absinth içmedim, biliyonuz mu? Geçen sene Roma Free Shop'un aldığım yeşil sıvı bildiğin etil alkol çıktı, 3 shotta insanın ebesini belliyor. Gerçeğini içmeden ölürsem gözüm açık gidecek, o derece.

Ben hiç mutluluktan ağlamadım, biliyonuz mu? Dün anneme sordum, sen hiç mutluluktan ağladın mı diye. Ben 7 yaşındayken onlara haber vermeden arkadaşımın evine gitmiştim, beni 1 saat arayıp bulamamışlar, 1 saat sonra çıkıp geldiğimde ağlamış mutluluktan. Hiç o kadar mutlu olmadım demek ki...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

bunların hiçbirini ben de yapmadım ya.sen yazana kadar farkında da değildim.
sağol :P

varol döken dedi ki...

birdilektut.com un büyük versiyonunu mu yapsam? hep oku hep oku olmaz, biraz paylaşmak lazım...

senden başlarsak mesela, 1, 2, 3, 5 ve 7yi gerçekleştirebilirim...

La Santa Roja dedi ki...

banyosuyu farkındalık iyidir yahu, bu konuda birşey yapmanı sağlar belki :)

Varol 7'yi yap canımı ye! Diğerleri sonra yapılır :)

varol döken dedi ki...

bu postu ben ingiltere ye gitmeden önce atsaydın şimdi saksıda pelin otu yetiştiriyor olurdun:)

sen absinthe'i unuttuğun anda gelecek o sana...

La Santa Roja dedi ki...

Unutmuyorum ki, asla gelmeyecek mi demek oluyor bu :(