6 Şubat 2010

15 yaş kararlarının değiştiği an

Buz gibi evde, burnunuz fış fış akarken kombiyi 3 saat boyunca çalıştırmaya çalıştığınızda, düğmelere iyice basıcam derken parmaklarınız yamulup ağrıdığında ve su toplayacağı belli olduğunda, pilot alevi denen zımbırtıyı daracık balkon yüzünden ancak ayna ile görmeye çalışırken kafanızı metal doğramalara geçirdiğinizde, 2 gün sonrası için valiz hazırlamanız gerekirken daha önce yaptığınız planları iptal etmeniz gerektiğini hatırladığınızda sinirden ağlamanız olası. İşte tam böyle zamanlarda yalnızlığa lanet etmek de normal karşılanabilir bence.
Adam gibi adam bulsam ben evlenirim valla ya...

7 yorum:

ABİ dedi ki...

neden?

kafayı senin yerine o kırsın diye mi?

:))

La Santa Roja dedi ki...

Erkek dediğin o işe yaramıyo mu be Abi :p

ABİ dedi ki...

yok... esas erkek, tüm o işleri sen yapıp bitirdiğinde sinirden ağlarken gözünü siler... o da belki... o kadar...:)))

La Santa Roja dedi ki...

Ahah nediyim ben onu be!

varol döken dedi ki...

kombici bir koca al bari:)

peygo dedi ki...

sana kombici değil KOMPİLE erkek lazım! hahaha
bir kombi için evleneceğim demek de genel olarak evlilik müessesesine olan saygısızlığınızın bir beyanı olsa gerek, zira adamı kombi onarımı veya parmak acısını devralmak için alacaksınız ve fakat birtakım fantezilere gelince adam gibi olmayan adamlarla takılacaksınız!
pes!

La Santa Roja dedi ki...

Varol koca dediğin tamir işlerinden biraz anlamalı, anlamıyorsa da anlıyormuş gibi yapıp kadını uğraştırmamalı. Olan onun kafasına olsun bak kaç gün geçti hala ağrıyo :p

Peygo'm fantazilerimi karıştırma işin içine :p Evlilik dediğin şey ana&babamızınki gibi olmayacağı için saygı maygı yok benden ona şu an. Bu farazi planlar gerçekleşmeye yaklaşırsa bir gün revize ederim beyanatlarımı.