15 Şubat 2010

Durum Değerlendirmesi

İspanyol erkekleri için geçerli olduğunu düşündüğüm "Tanrı'nın bütün erkekleri yaratıp daha sonra içlerinden seçtiklerini İspanyol atadığı" tezi, Portekiz erkekleri için geçerli değilmiş. Adamlar bildiğin Türk çıktı. Bıyık, göbek, kel kafa; hepsi yerinde maşallah. Televizyonu aç, mute'a al, karşında Show TV.
Bu arada kombim bir daha düzelmemek üzere bozuldu. Hala turumcu'da mülteci konumundayız. (2 pisi 1 inci) İnsanın 3+1 evi varken evsiz kalması da pek sinir bozucu.
14 Şubat'ı en iplemez görünen insanların, bunun üzerinde düşündüklerine göre pekala da ipliyor olmaları durumu var bir de. "Bence 14 Şubat çook saçmaağ! Tüketim çılgınlığııaa!" Bok saçma, sana göre hakikaten saçma olsa üzerine söz söylemeye bile gerek duymaz, güler geçersin. Bir halt ediyorsun, bari sahip çık düşüncelerine teallaam.
Ben ipliyorum mesela. Bugün ellerimin içinde bir el, burnumu dayayıp koklayacağım bir boyun, sımsıkı sarılan kollar ve içine gömülüp uyuyabileceğim bir sine istedim. Zira daha fazlasını istemeye pek takatim yok.

2 yorum:

varol döken dedi ki...

sevgililer günü hayal ürünüdür
benim yerim fener tribünüdür...

dün tribünlere bakınca bu şarkının neden çıktığını anladım bir kez daha...

lan mika'ya çıkacak kız vardı da tribüne mi çıktık:)

kimse kimseyi yemesin, sevgililerin birbirini yemesine de kızmasın...

La Santa Roja dedi ki...

Kızmak değil o, haset etmek :p