27 Nisan 2010

Burkuk Alice

Topikal antienflamatuvar, Proton Pompası İnhibitörü ve Meloksikam diye ilaçlar verdi Toktor Bey, röntgenden sonra. Bir de sol el bilek ateli.
Sekreterimiz odama bir nazar boncuğu asmamı önerdi. Ona "Yeterince kuvvetli değilmiş nazarları, bir öldüremediler beni." cevabını verdim.

7 yorum:

peygo dedi ki...

öldürmeyen yaralar güçlü kılar beni kafasındasın ama alenen hastasın san hasta!
yuh yani inhibitör ve meloksikam ne lan? ilk defa duyduğum isimler. Bunca yıl tıp okudum, ilk defa duydum bu isimleri...

Keyfimin Kahyası dedi ki...

Geçmiş olsun sevgili Alice...

yamesin dedi ki...

cok cok gecmis olsun Alice:)

Sevgilerlee Rory

varol döken dedi ki...

ben bu düşme sahnesini masalımda yazmıştım:)

koltuk değneği şeklindeki şişelerimiz sizi bekliyor...

lifetrainee dedi ki...

Geçmiş olsun yaw, ben de kullanmıştım proton pompası inhibitörünü, reflü başlangıcı için ideal, ağrı çekmektense bırakıyorsun kendini protonun ellerine oh ne alaa :) şaka bir yana stres kaynaklı mide şikayetlerine sebep olan etmenlerden bir tanesini biliyorsun zaten, konularımızın ana başlığıydı bir aralar neyse... uzun etmiyorum nazara nazar kaç yazar önce sağlık efenim, dikkat ediniz...

La Santa Roja dedi ki...

peygo senin bile bilmediğin literatürden ilaçlar kullanıyorsam hakkaten hastayım demektir. Söyleyin, neyim var Toktor Bey?!

Ben Keyfim ve Kahyası, çok teşekkür ederim.

Teşekkürler Rory.

La Santa Roja dedi ki...

Varol düşmedim ama sonucu tutturmuşsun :) İçeyim küçüleyim yahu!

lifetrainee'cim, kırık burkek çıkık konularında senin kadar bilgilisi yok zaten çevremde :) İlaçlardan biri kas gevşetici, diğeri kas gevşeticiden mideyi koruyucu, kalanı da öyle fısfıs birşey işte :p Çok teşekkürler.