28 Nisan 2010

Sen, felancayı alıyor musun?

Birkaç hafta içinde elime arkadaşlarımdan gelen 3. düğün davetiyesi ulaştı. Şimdiye kadar ailemden ya da işten ötürü tanımadığım kimsenin düğününe gitmediğim için ilginç bir his oluşturdu bu durum bende; biraz "ne aceleniz var" duygusu, biraz şaşkınlık, biraz heyecan, biraz onlar adına sevinme, biraz onlar adına üzülme, biraz ne giyeceğim telaşı, biraz "bizden kimleri görürüm" merakı, biraz "ne takacağım" derdi. Annemin düşüncesi ise farklı; biraz "ne güzel hayatlarını kuruyorlar" özlemi , biraz "kızım sana söylüyorum, yine sen anla" laf dokundurmacası, biraz benden umudu kesiş, biraz hayalkırıklığı. Bir anlasam nedir bu yüzüklen(dir)me merakı??

8 yorum:

noraashira dedi ki...

Acele derken yaş kaç :)

varol döken dedi ki...

yüzük alma iz olur, siyah giyme düz olur...

turumcu dedi ki...

Hehee aynı davetiyeler bana da geldi, ama ben 3 senedir alıştırmalıyım, duygularım daha az karmaşık :P Bu arada birine kesin katılmıyorum, birine belki gelebileceğim, birinde kesin oradayım!

La Santa Roja dedi ki...

nora, biyolojik yaşı mı soruyorsun akıl yaşını mı :p

Varol yüzük ölçüsü tutturamam zaten. Çeyrek, yarım daha garanti :)

turumcu'm sen benden çok önce başladın kuzum bu işlere. O üç katılma durumunun hangi düğünlerle eşleştiği konusunda da bilahere brifing istiyorum.

varol döken dedi ki...

ben yüzüğü senin için söylemiştim, bir ağız tadıyla roja atasözü yaptırmadın adama ha!

oynakbeyi dedi ki...

"biraz benden umudu kesiş" ifadesi de 10 yıllık Lasantaroj okuru olarak dikkat ettiğim ilk alt metindir! Evde kalıyorum okur, Alice sen anla!
Bence daha fazla düğüne gitmeyin hanfendi, misal ben bir ara beni çağıran bütün arkadaşlarımın düğününe gidiyordum, artık seçici davranıyorum. Bekar hatun var mı diye soruyorum, neden? Zira en evliliğe yatkın manita düğünden çıkar! ahaahhaha

La Santa Roja dedi ki...

Ahaha kaldık zaten ama kendi evimizde, o yüzden hiç dert değil Oynakbeyim! Ben daha yeni başlayacağım düğün maratonuna, du' bakalım :)

La Santa Roja dedi ki...

Varol çok oyunbozanım naledolsun :p