14 Nisan 2010

Two Girls and a Guy

Başlığımız bir porno filmden alıntı değil. 2 Guys, a Girl and a Pizza Place'e gönderme olabilir ancak. Azcık açayım konuyu, "Hah biliyorum ben bunları yaa" demeyene parasını iade ediyoruz.
Ekseriyetle ortaokul, lise sıralarında; daha geç gelişen bünyelerde üniversitede iken görülen bir davranış biçimidir 2 girls and a guy. Sevgililik müessesinin henüz el ele tutuşup tenhada kıkırdamak, azcık mıncıkla(n)maktan ibaret olduğu dönemler. Genç kızımızın kanı kaynadığı ve yasak olan şeyi yapmak istediğinden erkek arkadaşı ile buluşmak/görüşmek/kaynaşmak ister de kah dötü yememek olsun kah görürlerse ne derler korkusu olsun bir yusuf yusuf durumu da olduğundan tek başına gidemez. Bu noktada devreye bu işlere bulaşmayan silik en iyi kız arkadaş, küçük kız kardeş, komşunun ilkokula giden sümüklü veledi gibi destek kuvvetler alınır ve 3'lü bir buluşma gerçekleştirilir. Sokakta erkek ortaya alınarak yan yana yürünür, bir yere oturulduğunda iki kız birlikte oturup adamı karşılarına alırlar, bütün muhabbetler 3'lü döner, ne bir yakınlaşma olur ne bir halt, e niye buluştun o zaman?!
Ortaokul ve liseyi Anadolu'nun güzide bir kentinde inekçe geçirmiş bir bünye olarak bunları yap(a)madım hiç, üniversiteye geldiğimde ise ya işleri bu kadar ağırdan alacak sabrım yoktu ya da silik en iyi kız arkadaşım, bilemiyorum, yine tecrübe edemedim. Ancak şu devirde İstiklal'de hala yan yana sallana sallana yürüyen üçlüleri görüyorsak bu kutsal bir müesseseymiş deyip hakkını teslim etmeliyiz sanırım.

11 yorum:

denizero dedi ki...

__hatta 3 kız bi erkek modası başladı şimdi....2 silik kız bi gerçek sevgili kız :)__

lifetrainee dedi ki...

ya bunu bana bir zamanlar yakın arkadaşım saydığım sonra da yılın kazığını atan hatun yapmıştı bir kere, sevgilisiyle takılıcam diye illa beni de çağırırdı.. bir gün çocuk isyan etti tabi niye 3'lü takılıyoruz diye ben de sinirden 'senin salak sevgilin yüzünden' bile diyemeden terketmiştim ortamı, çocuk nankör kız salak eh bu denklem çok yürümez değil mi? olan bana olmuştu ama sinir olmuştum, böyle şeyler yapmadığın iyi olmuş ne benim konumumda ne de sevgili konumunda olmamak iyi yani.. yapıyosan hakkını ver dimi ama kardeşiim? bu arada sen nassı oldun bakiim maila cvp bana adana kebap :)

. dedi ki...

Nefret ettiğim ama zoraki arkadaşlığı sürdürdüğüm bi kız, en yakın arkadaşları da dahil olmak üzere kimselere güvenemediğinden herhalde üçüncü olarak beni arardı hep. Kibarlıktan takılıyordum, ne ızdırap dolu günlermiş.

Pinor Çen dedi ki...

Ölüyorum o üçlülere :D

varol döken dedi ki...

üç kızı bilmem benim hayatım hiç kızla geçti...

La Santa Roja dedi ki...

denizero o erkek ki şanslı mıdır zavallı mı bilemedim şimdi :D

lifetrainee'm, bir de sanki sen peşlerinden dolanıyorsun gibi olmuş yahu! Ben olsam söylerdim valla bu kız senden çekiniyor ne yapıyorsan arrrttıık diye :p maile cevap attım, kebabını londra'ya gelirken getiriciğim :)

Cerebrian Carnesir direk kullanmış seni be :p Zoraki arkadaşlığa hayır!!

La Santa Roja dedi ki...

Chen o 3'lünün erkeği de ölüyordur bu duruma eminim :D

Varol yapma yaauu herkeş diyor Varol bloglardan bütün kızları kaldırıyor diye :p

varol döken dedi ki...

bütün değil çeyrek kızları kaldırıyorum, devir ekonomi devri:)

varol döken dedi ki...

two guys and a girl de şahane dizidir bu arada... ashley'i özledim...

. dedi ki...

evet aynen öyle oldu ben de hepten çıkardım hayatımdan iyi yaptığımı düşünüyorum. :)

La Santa Roja dedi ki...

Bence de şahane diziydi Varol. Berg'cüğümü özledim ben de :p

Cerebrian fazlalıkları atalım bahar temizliği yapalım :)