29 Ağustos 2005

bora sora sora

değişen pek bir şey yok.. comedy max, pis 7'li, bol dalgalı deniz, 17 derecede çalıştırılan klima,gece girilen internet, daha duştan çıkarken akmaya başlayan ter, akşamları yenilen kebaplar künefeler, gün içinde arada bir gelip yüzümü güldüren mesajlar.. Zaman hem durmuş, hem de fazlasıyla hızlı akıyor gibi..
ikinci bahar'ın tekrar bölümlerini izliyoruz arada. bu akşam ali haydar usta sarhoş kafayla çöküp konuştu: kaç yıldır burdayız? zaman akıyor, herşey değişiyor, biz burdayız. yıllar geçiyor, farkına varmıyoruz.. sonunu da ben ekleyeyim; tekrar uyandığımızda 55 yaşında birer emekli olacağız..
bunaltıcı şeyler yazmak istemiyorum artık, ama elimde değil. içi ağlayıp yüzü gülenlerden değilim henüz. yakında öğrenmem lazım ama. neyse, herşeyin bir zamanı var..



burda olmak istiyorum:
hemen şimdi :(

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayatımın en karanlık dönemlerine ışık tutan insanın sabırsız ve melankolik hali beni ne kadar üzüyor bilemezsin... Gün içinde arada bir gelen msjlar demişsin.. Taş yine yerini buldu , arada sırada kelimesi yerini sıkça sözcüğüne bırakacak.. Lütfen kendine daha iyi davran. Biliyosun eğer sen mutluysan bende mutluyum...