31 Ağustos 2008

Alice the tembel businesswoman

Kendimi sabah 9'da finali olan ve daha çalışmaya başlamamış, üstelik derslerin hiçbirine girmemiş zavallı bir öğrenci gibi hissediyorum.
Bu duygu üniversite bitince bitmemeli miydi yahu?!

7 yorum:

mimi wonka dedi ki...

O anlattığın öğrenci benim Alice, merak etme sınav bitince bişi yapamamış olsan bile feci mutlu hissediyorsun, don't panic yani relax hocam. Yönetime "beni genel müdür yapmanız lazım" konulu bir çalışma da sunabilirsin tabi, bu da bir seçenek. Olabilitesi;6'lıyı tutturma ihtimalin kadar.

Maaşın bunca eziyete değer bir mebladır umarım, yoksa hiç ama hiç çekimez. Para için de bir yere kadar eziyet çekilir zaten.Kolay gelsin Alice, olmadı Wonderland ahalisini yardıma çağır ne diyeyim, üzüldüm lan :mü

Adsız dedi ki...

ömür boyu devam eder o kurtuluşun yok.

Adsız dedi ki...

anyen taylanın dediği gibi bazen hala rüyalarımda finallere giriyorum, bütünlemelerden çıkıyorum. hatta bak bana post ilhamı oldu bu yazın aydanatlayankedi sayesinde.

La Santa Roja dedi ki...

gece 02:30 itibariyle planı bitirip yattım, 7'de sürünerek kalktım geldim ofise, az önce de formatta bir değişiklik istendiği bilgisi geldi, ha baştan tablola yavrum tablolaa!
mimiciğim, Allah'a şükür hayli kazanıyorum ama daha çok istiyorum nihaha! (Boğaziçililik kaçmaya çalışsam da bir şekilde bulaşmış işte kapitalist kapitalist.ıyk)
taylan öyle demeeee! no no no :p
rehav@, kediye teşekkürler o zaman :) yaz da okuyalım...

Avlonya Ortağı dedi ki...

valla bende de oluyor bu. bak bi de yemin ettim.

stickman dedi ki...

bi de o öğrenci sabahın köründe Teletubbies izlemeye dalarsa, sınavıda kaçırır.

Buzcevheri dedi ki...

Bu şekilde bir hayata gözlerimi yumarak başlamayı yeğlerim..