15 Mayıs 2009

Dua

"Son görüşme" düşüncesi bile kalbimin ağzımda atmasına sebepse ben bu adamı hala seviyorum demektir. Allam sen beni yarına kadar heyecan ve kederden ölmekten koru. Allamallam işalla subaneke işalla yareppim sübaneke işalla dinimiz amin.

8 yorum:

hep dedi ki...

Bişoolmaz bişoolmaz korkmaaaa.Ne demiş Frédéric BEİGBEDER : l'amour dure trois ans
1-valla yazarın adını bi siteden kopyaladım töbe ben o e lerin üstüne o apostrofları yapıştıramam:)))
2-içime oturmuştu o anlayamadığım ingilizce yazıların, aha da fransızca yazdım cümleyi intikamımı aldım :))
3-hiç kasma, hiç bir acı sonsuza dek sürmez, hatta yeniden sevebilirsin, hayat çok uzun
4-hiç kasma kendini gurur filan yapma, çok heyecanlanıyosan uzatmaları da oynayabilirsiniz, bu da bi seçenek, hayat çok kısa
5-hiç kasma heyecan olabilir ama bu sevginin bitmediği anlamına gelmez, insan kavga ederken de beyin bir takım hormonlar salgılıyo, hormonlarının seni aldatmasına izin verme.arkanı dön ve git
6-her şeyin bir sonu varsa ayrılıkların da sonu var:) merak etme bu yorumun da bi sonu var:)))

La Santa Roja dedi ki...

Az biraz İspanyolcam var hep, Fransızcayı da bazen anlayabiliyorum o yüzden. Biz 3 yılı geçtik valla :)
gurur murur hak getire zaten, kuçu kuçular halt etmiş yanımda :D Du bakalım neler olacak hep birlikte izleyip göreceğiz.

hep dedi ki...

hmmm o zaman durum değişti. bak ben aşkın ömrü üç yıldır' ı okudum, mantıklıdır aşkın heyecanını hormonlara bağlamak, kısmen bilimseldir, bunu anlamaya çalışırım. ama aşk köpekliktir diye bi kitap yazmışlardı onu okumadım, kabul etmiyorum. bu noktada sana dur demek zorundayım, ekiyosun onu yarın, gitme son görüşmeye filan. nerden çıkmış sonmuş bilmem ne. sana bi sır vercem aramızda kalsın, "kaçan kovalanır" bebeğim, madem vaktiyle kuçukuçuluk filan yapmışın, artık başka türlüsünü yapıyoruz: kapat kapıları:)

La Santa Roja dedi ki...

Dur yaa, deme öyle. Hayırlısı...

hep dedi ki...

Hayırlısı, hayırlısı :)

Canselmo dedi ki...

Ben sadece Fırat'la dilimize dolanmış çocuk duasına takıldım ve çok güldüm şurda. Durum trajik galiba, o yüzden özür diliyorum naçizane.

gwen dedi ki...

hala heyecanlanıyorsan sonu güzel olmalı. insan ömrü boyunca bir parçası gibi hissedebileceği kaç kişiye rastlayabilir ki?

La Santa Roja dedi ki...

1.