7 Haziran 2010

Borcam

Annesinin evinde daha kutusu açılmamış minimum 5 tane Borcam'ı olmayan bizden değildir.
Yeni ev aldığımızda, ki bu takriben 20 yıl önce oluyor, hediye gelen Borcam'lar bu yıl benim evime kutusuyla geliyorsa rahatlıkla "In Borcam I trust" diyebilirim.

6 yorum:

oynakbeyi dedi ki...

O Borcamlar eski üç kanatlı Vitrinlerin sağ alt köşesinde bulunan zemin rafında ve tahminen tekli bir koltuğun garantisinde saklanır!
Ay lav borcam

MagnaPersona dedi ki...

En az 8-9 kutu daha takviye kuvvet gönderebilirim. 20 yıl içerisinde 6 defa ev değiştirdik, borcam rezervlerimiz çok sağlam.

La Santa Roja dedi ki...

Oynakbeyim, ahaha annemlerin evini tarif etmişsin yemin ederim. İşbu tespitten hareketle yabancı bir evde asla Borcam'sız kalmayacağını garanti edebilirim.

MagnaPersona, ben de son 10 yılda 4 ev değiştirdim ama artık ev hediyesi geleneği ölmüş azizim. Sana söylüyorum bir takım bireyler anlasın!!! :p

Buro dedi ki...

borcamlar piyasada dolasimda olan paralar gibi bence. Sana hediye geliyor, sen birine hediye ediyorsun onu. Yillar sonra belki donup yine sana geliyor da farketmiyorsun bile.

varol döken dedi ki...

allah taşınan ev arkadaşlarına telsiz telefon, kettle, karaf, kesme rakı bardağı seti, alan arkadaş nasip etsin...

bir sonraki hedefim led tv, var mı yakında tanışan ve arkadaş olmak isteyen...

yalnız arkadaşlık teklifini ibrahim tatlıses'in bir zamanlar pınar dilşeker ile çektiği muhteşem klibindeki parmaklarını birbirine sürterek kızdan ateş çıkarmaya çalışan genç gibi isterim!

La Santa Roja dedi ki...

Ahaha Buro, olabilir valla bu açıdan bakınca. Ama devaluasyon oldu, eskiden acayip pahalıyken şimdi pazarda satılıyor :p

Varol 3D Led benim istek listemin başında. Sky is the limit :p