5 Mayıs 2008

Komşu Halleri

Kahramanımız La Santa Roja, cumartesi gecesi Taksim'e yollanmak üzere evden çıktığında, karşı apartmanın 3.katından aşağıya bir çöp torbasının fırlatıldığını görür. Ağzından bir "Oha!" nidası çıkar, ev arkadaşı Melo ile kanon yaparak. Bunun üzerine çöpü aşağıya fırlatan kadın cama çıkar. Bundan sonrası garip, garip olduğu kadar da absürddür:

Çöpçü kadın: Ayıp ama!
La Santa Roja: Hanfendi sizin yaptığınız ayıp değil mi, 3.kattan aşağıya çöp atılır mı?!
Ç.K.: Bana bak aşağıya inersem senin ağzını yırtarım şıllık!
L.S.R.:Siz de terbiyenizi belli ettiniz böylece, tebrik ederim.
Ç.K.:Terbiyesiz! Gösterecem sana! Aşağıya inersem bacaklarını ayırırım.
L.S.R.: Yok hanfendi yook, ben sizinle baş edemem. Kenar mahalle ağzım o kadar gelişmiş değil.
Ç.K.:Edemezsin tabii! Oronspu!!
L.S.R.:Gir evine be kadın!!


Turumcu ve Edgerunner'ın uzaktan bakışları altında geçen bu olaydan sonra onların yanına gidilir, taksi gelene kadar beklenen sürede manyak kadının hala camda olduğu görülür. Daha sonra eski kabadayıların, manya babalarının kapatmalarının bu sokakta bolca ikamet ettiği öğrenilip durum kavranır.
Yalnız bendeki sabıra, hanımefendiliğe bakar mısınız!

6 yorum:

No More Virgilius dedi ki...

ben seni daha çirkef biri sanırdım:)

La Santa Roja dedi ki...

Ben de öyle sanırdım :p
Ya basiretim bağlandı ya da şaşkın anımda yakaladı bilemiyorum. Ama evi gözlemeye aldım, çok pislik bişiy yapıcam. Yakında, çok yakındaa

turumcu dedi ki...

Evden çıktığımda karşılaştığım durumu tek kelimeyle özetlemek istiyorum, "absürt"! İki genç hatun bir olup şu pencere gülünü susuturamadınız ya, şaşırttınız beni. Amma eli maşalı hatunmuş ha, kurulu pikap gibi "aşşaa inersem böyle yaparıııım, aşşaa inersem şöyle yaparıııım" deyip durdu. Aha dedim şimdi biri dede yadigari bazukasını çıkarıp uçuracak kadını, ama olmadı...

(Süper)Cem dedi ki...

Korkarım ben öyle kadınlardan..

mimi wonka dedi ki...

ya çık yukarı çak ağzına iki tane beni sinir etti şurda okurken, tüm humanistliğim yok oldu gitti şerefsizim, vıy vıy konuşup aslında bi aksiyonu olmayan hatun kişisi işte. hiç olmadı çöpü kapısına kadar üşenmez geri çıkarırdım ben. herhangi bir aksi harekette de direkt dal anasını satiim. feci gaza geldim sorma gitsin Alice.

Canselmo dedi ki...

Abi teyzelerdeki negatif enerji kimsede yok yauv, insanın eli ayağı boşanıyor.. (Ya da boşalıyor, ikisinden herhangi birisi yanlış olduğu takdirde çok salak bi' anlam katmış oluyor lan mevzuya..)