4 Haziran 2008

Aslında pek çok konu var

Geçenlerde zap yaparken MTV'de bir kliple karşılaştım. İlk bakışta kızı Pelin Batu ile aynı anda Demet Evgar'a benzettim. Farklı birşeydi klip, ama daha önce izlediğim başka birşeyi de acayip andırıyordu. Ama neye benzediğini çıkaramadım, geçtim kanalı. Derken bugün birden ezgisi takıldı aklıma, araştırmacı kişilik La Santa Roja buldu çıkardı:

Yasemin Mori - Aslında Bir Konu Var

Myspace sayfasında 3 şarkı ile bahsettiğim klip bulunuyor. Yalnız aynı sayfada bu kızcağızın da ayağa düştüğünü gösteren yorumlar var ki oralarda gözlerinizi kapatın. (Aysun Kayacı gibi açıklama yaptım vallaha!)

Şimdi bu klip şarkısının sözleri bir garip. Hakkaten kargacık burgacık, ne diyor bu hatun dedim ikinci, üçüncü, hatta dördüncü dinlememde. Yine de dinledim pek çok kez, anlamadan etmeden. Hala da dinliyorum şu an itibariyle. Hatta işi buraya yazıp size tavsiye etmeye kadar vardırdım, arsız mıyım neyim? Ama görüntüler güzel Allah için. Yalnız en başından beri kızın yanında olan herifin eli arada çaktırmadan yukarılara kayıyor, farketmedik sanmasın! Edepsiz...

PS. Üzüm azdı ve henüz 8 aylık. Kendisini kınıyor ve koca toschaklı kapkara kedime bir garı istiyrim. Help mee

2 yorum:

La Santa Roja dedi ki...

Eveet, araştırmacı gazeteciliğimin sınıfta kaldığını anlamam bu postu girdikten yaklaşık 3 dk sonrasına tekabül ediyor. Zira ikinehir ve gregor samsa benden önce davranıp bahsetmişler bu hatundan ve şarkıdan. Olsun, konuyu da kadını da tapuladılar mı hayret bişey diyerek üste bile çıkarım hohoyt!

gregor samsa dedi ki...

yok tapulamadık zaten bende iki nehirde görmüştüm. iki nehir in blogunu okuyanlardan başka kişilerinde haberi olsun dediydim. senin okurlarınında haberi olsun.

ama ben kızın saçlarının sahibi yoksa tapulayabilirim.