5 Ağustos 2008

Ayrıl da gel Freeman!

Bir trafik kazasında ağır yaralanan Morgan Freeman, ölümle pençeleşiyormuş. Arabadan çıkarılma esnasında cep telefonuyla kendisinin fotoğrafını çekmeye çalışan kişiye "Bedava yok!" diye bağıracak kadar nüktedan ve kendindeyse kurtulacaktır diye ümit ediyorum.

Neden bilmem, çok severim kendisini. Belki Driving Miss Daisy'deki çekingen ama anlayışlı Hoke yüzünden, belki Robin Hood'da arkasında olan biten hiçbir şeye aldırmadan kıldığı şekilsiz namazından, belki Unforgiven'daki sadece gerektiğinde ağırlığını koyan ortaktan, ya da Se7En'daki anlayışlı hocadan, Bruce Almighty'deki muzip Tanrı'dan ya da Danny the Dog'daki sabır ve sevgi timsali âmâdan kaynaklanıyor bu sempati. Umarım 71 yılda aramızdan ayrılıp gitmez de kendisini daha bir sürü şeyde izletir bu kapkara dede.

9 yorum:

delikanlı dedi ki...

Adam kaza geçirmiş sen düşüncesizce gidip bir de fotorafını çekiyorsun,nasıl bi ruh hali içindedir bunu yapan,yeterince rahatsız olmadı sanırım diye düşünüp bunu yapmış olsa gerek

mimi wonka dedi ki...

Severim kendisini, iyidir umarım.

La Santa Roja dedi ki...

Fotoğrafları paparazziye satma umudu insanları da paparazzileştiriyor sanırım. Bu durumda birine düşünceden bahsetmek yersiz olacaktır.

gaykedi dedi ki...

çok baba bir oyuncuydu inşallah aramıza döner.

Canselmo dedi ki...

Üzüldüm valla çok severim Morgan Freeman'ı. Ne Dark Knight'mış be kardeşim, lanetli mübarex..

Adsız dedi ki...

freeman ismini görünce aydanatlayan'dan atladım. siyahi oyunculardan denzıl vaşinktın bir bu kara dede iki. üstlerine başka tanımam. her iki anlamda ama. şimdi 3. bir siyahi oyuncu ismi söyle deseler söyleyemem herhalim. sayılırsa paskal nuuma derim.

umarım atlatır.

Adsız dedi ki...

bu adamı dedem gibi seviyorum be. bi'şey olmasın bu adama..

(Süper)Cem dedi ki...

büyük ve taşşaklı bir adam. atlatacaktır. medya yine fazlaca abartmıştır diye düşünüyorum. o kadar yaşlı bir insan için zor tabi ama morgan amcama bişiy olmaz bence. sever ve sayarız. acil şifa dilekleri.

Buzcevheri dedi ki...

MORG an, FREE MAN... =)