7 Ağustos 2008

Bir patlama daha

07.08.2008 @ Hürriyet:

Üsküdar Belediyesi'nin ek hizmet binasının önündeki çöplükte saat 09.25'te bir patlama meydana geldi. Patlamaya havan topu mermilerinin neden olduğu açıklandı. Bu açıklamadan kısa bir süre sonra daha çarpıcı bir açıklama geldi. Patlamalar tesadüfen değil bizzat havan atışıydı. Üstelik bir kere değil tam 4 havan atışı... Şok eden bu bilgiden sonra gözler havan mermilerinin patladığı belediye ek tesislerinin 500 metre ilerisindeki 1. Ordu Komutanlığı'na bağlı Selimiye Kışlası'na çevrildi. Sızan bilgilere göre havan atışlarının asıl hedefi belediye binası değil Selimiye Kışlası'ydı.

Neler oluyor yauu?? Canlı bombayı, çöpe bırakılan bombayı filan aştık artık, bu seferki havan topu?! Nükleer bombaya kadar yolu var bunun gençler.

3 yorum:

mimi wonka dedi ki...

Oha dedik önce bi, sonra küfür falan etti bizimkiler.

-Havan topu ne alaka lan!
-Mezarlığa düzenek kurulana kadar nerdeymişler abi?
-Gün geçtikçe daha da saçmalaşacak gibi geliyor bana azizim. Baksana gönderilen adam da maşa belli ki yakalanırsa heba edilibilir cinsten, hedefi tutturamayacak kadar acemi.
-Abi tuttursa daha büyük sorun çıkardı bence.
-Ne yani bu büyük bir sorun değil mi sence?
.... diye gitti bu konuşmalar, en son "işinize bakın" çağrısı geldi de "hava saldırısı falan bekliyorum ben artık" diyerekten bitirdim.

Nükleer bomba deyip korkutma gençleri Alice :mü

Pandora dedi ki...

Sürekli bu yakalanabilicek konuşması yasak adamlarla işler yürütülüyor daha durun bakim neler neler yapılıcak toptan yanlışlıkla ülkeyi havaya uçurmadıkları sürece ses çıkarmazlar ki ozamana ses çıkarıcak adam kalırsa

(Süper)Cem dedi ki...

yıkım hızlansın.