5 Eylül 2008

No alkol yes zemzem

05.09.2008 @Hürriyet:

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, ''alkollü içki satan dükkan ve mekanların denetlenmesi için'' ÖZEL TİMLER kurulmasını kararlaştırdı. Çankaya Belediye Başkanı CHP'li Eryılmaz, ''Alınan bu karar Meclis'in CHP'li üyelerinden saklanarak alındı. Dava açacağız'' dedi.

05.09.2008 @Hürriyet:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından, Belediye Meclisinin “gece denetim ekibi” kurma kararının “içkiyi yasaklama amacını taşımadığı”, sadece “sağlık, gürültü, yangın ve iş yerlerinin çalışma saatlerinin denetimine” yönelik olduğu bildirildi.

Ne de güzel bahane buluyonuz siz yaa!

7 yorum:

(Süper)Cem dedi ki...

Okulları, kuran kurslarını ve yatılı kursları denetlesinler ve memleket çocukları taciz edilmeden büyüyebilse. Adamların tek korkusu alkollü şahıslar ve bunu kendi yıkıcılıklarından korktukları için bu kadar önemsiyorlar.

cigarette smoking man dedi ki...

kesin vakitleri gereğinden fazla boş olmalı yoksa bu derece komik bir tim kurmazlardı di mi? kesin bunların yeğeni falan vardır o timde.

Aydan Atlayan Kedi dedi ki...

Özel Timler ha? peh peh peh... E tabi bu ülkenin tek sorunu alkol... Tabiii tabiii özel tim lazım...

mimi wonka dedi ki...

ya o değilde ben o zemzem suyunu cidden böyle süpersonik bişey sanıyordum, hani içince süperman oluyon falan fişmekan, bildiğin suymuş abi, tadı bile farklı değil yani, bi adı farklıymış... Çocukluk hayallerimle oynadı allahsızlar!!!

Phaedrus dedi ki...

hayır bırak hükümeti falan sokaktaki vatandaş üstüne vazife olmayaraktan yeterince aktif zaten. içki satan dükkanı gece basmak olsun, sigara içen adamı yolda oruç tutmuyor diye tartaklamak olsun... sevgili vatandaşımız özel tim gibi maşallah çalışıyor yani. bunlara gazı veren hükümet de yasa üstüne yasa çıkarıyor

øττøṃαṉṡ dedi ki...

içki timleri yalanmış meğer yalanlayanda İ.Melih GÖKÇEK'MİŞ :PP nasıl bi memleket burası yaw...

Pandora dedi ki...

Halka inmek bu olsa gerek hahah :D