29 Mayıs 2009

Gıccık Kız Vol.8

Kendini kurnaz sanan işgüzarların bloglarında özel alışveriş sitelerini tanıtıp okuyucularına isterlerse davetiye yollayabileceklerini yazmalarına gıcık oluyorum. Markafoni, Limango gibi ancak davetiye ile üye olunan bu sitelere insanların katılmalarına olanak sağlayan bu yüce şahsiyetler, dayetiyeleri kabul edilip alışveriş yapıldığında kendilerinin kazanacakları 10 TL'den bahsetmeyi unutuyorlar herhalde. Ben canciğer arkadaşlarıma bile bu sebeple yanlış anlaşılabilir diye sormadıkça dayetiye göndermeyi teklif dahi etmezken bu yüce gönüllü çöl tilkilerinin utanmadan arlanmadan, bir de insanlara iyilik yaparmış gibi görünerek davetiye saçmaları en sonunda benden okkalı küfürler içeren mesajlar almalarına sebep olacak. Az kaldı.

10 yorum:

Taylanov dedi ki...

eşoğlu eşekler.

cesetizleri dedi ki...

benim de davetiyelerim duruyor mesela. hiç işim olmaz. göndermedim kimseye. belki bir gün birileri ister diye durduruyorum. eğer yazacak olsam normal olarak eklerdim 10 lira kazancı.
ayıp etmiş kim etmişse.
haklısın sonuna kadar.

Vladimir dedi ki...

Çok gıcık

gaykedi dedi ki...

bir de çoğu kişinin bir firma eşantiyon bir şey gönderince orgazm olup hemen kalem kağıda (klavyeye) sarıldığını, methiyeler, teşekkürler düzdüğünü görmeye başladım, her şey bu kadar ucuz olmamalı.

mimi wonka dedi ki...

benim davetiyelerimde duruyor ama yolluycam birilerine 10 lira 10 liradır sığ biriyim ben :D ama markafoniye kafam girsin bence ayakkabılarımı yollamadı şerefsizler!

La Santa Roja dedi ki...

gaykedi, kimsenin kendi bloğunda ne yazdığına karışamaz kimse aslında ama böyle ali cengiz oyunları, salakça kurnazlıklar, promosyon manyaklıkları beni çok rahatsız ediyor. Haklısın, bu kadar ucuz olmamalı.

mimi'cim, "Üye olun, bana 10 lira kazandırın!" desinler canımı yesinler. Benim gıcık olduğum şey herkesi salak, bir kendilerini akıllı zannetmeleri. Benim de ayakkabılarımı yollamadılar, 4 Haziran'da mı ne postalayacaklarmış poklar. Sen hanginden aldın :p

ABİ dedi ki...

ben bu işlere acaip fransızım yaw.. nerede oluyo bunlar?
bu arada "hangisinden aldın?" müthişti.. :))))))))))

mimi wonka dedi ki...

benimki sipariş bekletmesi değil Alice, keşke öyle olsaydı. Pf Flyers satışı sırasında aldığım ayakkabılar üretici firmadan yanlış liste geldiği ve maalesef ellerinde o modeller olmadığı için iptal edilmişti. bir sürü özür mailı telefonu falan ettiler öyle kapandı konu, ben beğendiğim ayakkabıları alamadığımla kaldım. kafam girsin onlara!...

La Santa Roja dedi ki...

Eşoğlu eşekler. Benim de 2 hafta önce aldığım ayakkabıyı daha bu hafta postalayacaklar da, ondan öyle didim :p

Damlo dedi ki...

böyle şeylerden bihaberim valla. hatta anlamadım gibi bişi :)