20 Temmuz 2009

Anan

Dün akşam saat 10 civarı elinde boxer köpeği ve yanında 2 genç kızla bizim sokağa giren deliganlı! Azcık akıllı ol, başkasının mahallesine girip mahallenin adamına artistlik yapılmaz. Elindeki bakımlı hayvanı istediğin takdirde sokağımızın çilekeş köpeklerine saldırtabileceğini ve parçalatabileceğini söyleyip tehdit edersen hayvan sever mahallelimi ayağa kaldırırsın elbet. "Dışarı çık" diye bağırdığında adamın onu tutan ellerden kurtulup dışarı çıkacağını hesap etmeliydin. Bir anda alt kat pencerelerden bile sokağa dökülen beyaz atletli amcalar seni şaşırtmasın. Köpeğin gibi sen de kuyruğunu bacak arana sıkıştırıp gittin ona da eyvallah da senden yarım saat sonra gelip "Benim çocuğumu rahatsız etmeye utanmıyor musunuz? Belediye'nin sokağı bu, geçemeyecek miyiz?!" diye çığıran ananı ortaya sürmen biraz komik oldu sanki. Burada bir alıntı yapacağım dayanamadan;
Ananı da al git!

4 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Hahhaa! Vay denyospor,anasını mı yollamış ardından,herkese hayvan besleme imkanı vermiceksin arkadaş,zavallı köpekceğizi de mundar ediyor kompleksli herif.
Geçen haberlerde vardı bunun az büyüğü,muzikholde hesaba parası yetmemiş diye sonra pitbulluyla basmış mekanı.:))

turumcu dedi ki...

Dün akşamki gürültünün sebebi buymuş demek, beyaz atletli amcaları gördüm de boxerlı genci ıskalamışım. Hele anasından hiç haberim yok, hay allahım mahallenin bütün eğlencesini kaçırıyorum iyi mi!

lifetrainee dedi ki...

yurdum insanını iyi tanıyan bir başefendimiz olması bir teşhisi ancak bu kadar kuvvetli kılar :)

La Santa Roja dedi ki...

ebvata hayvana hayvan teslim edince böyle oluyor işte.

ohoo senin dünyadan haberin yok turumcu'm. Boxer'lı eleman ve 2 hatun bizim apartmanın merdivenlerinde durup çemkirdiler sağa sola. An be an izledik, biz de "Git lan bizim mahalleden!" dedik hem.

lifetrainee adamın bildiği var da söylüyormuş demek ki diyeceğim amma ne elim ne dilim varmıyor :p