15 Temmuz 2009

Önüme gelene bir pipi

Hüseyin Üzmez denilen iğrenç pedofil tutuklanmış sonunda.
Çocuk tacizcilerine, tecavüzcülere uygulanan bir kısasa kısas vardır ya cezaevlerinde; hani sen ona pipini sokarsan biz de sana şiş sokarız diye. Hadi rastgele...

6 yorum:

ebvatathemua dedi ki...

Kendi yaş grubundakilerle aynı koğuşa koyacaklarmış bu tekeyi,diğerlerinin onun kadar sexomanyak olmasını dilerim anca.

absalom dedi ki...

şiş değil o yanlış bilmiyosam :)

ABİ dedi ki...

hem şiş hem kebap...

lori dedi ki...

basliga yarildim o ayri da, su Uzmez ...'si (nesi diyim ben hangi kufuru istiyosan onu koy o noktalara)
eli kanli katilin tekiydi zaten itgil! bi de tarihe geci ilk bilmemne suikastini yapan diye. simdi de solediin sekilde tarihe gecebilir.
tum Tr'nn ayibi bu olay, hangisi temiz ki? onun serbest kalmasini saglayan raporu veren kurum bile bu islerin icinde. ben Tr'niin neyine, kimine guveneyim? sonradan tekrar iceri al haydii.. cunku bu oyun ya, oynuyolar iste!

La Santa Roja dedi ki...

Normalde bunun yaşındakilerin oturup uzaklara dalması beklenir ya ebvata, bu azgın domuz gibisi bulunur mu bilemedim şimdi.

absalom şiş işte ya, ranza demirinden el emeği göz nuruyla yapılmış home-made şiş! :D

La Santa Roja dedi ki...

Abi kart domuzdan kebap mı olur, anca kendisinin yiyebileceği bir Urfa belki :p

lori, normaldeki kadar tepkisiz olsaydı halkımız bu adam da kurtulup gidecekti. Nasıl olduysa insanlar ve medya azcık üsteleyince tekrar raporlar yazıldı, yeni bir suçlama geldi ve adam hapse atıldı. Çok umudum yok gerçi, hastalığı sebebiyle cezasını önce evinde çeken, sonra affedilen Erbakan meydanlarda cirit atarken bunu da çıkarırlar "hasta ve yaşlı" bir adam olduğu için. Katilliği gururlanarak taşıyan bu yaratığın sıfatlarının arasına sapık, pedofil ve tacizci'yi eklemekten beis duyacağını sanmam.