5 Mart 2008

Girls of the Playboy Mansion


Digiturk'te E!Entertainment diye bir kanal var. "Girls of Playboy Mansion" diye bir program yayınlıyorlar. Playboy patronu Hugh Hefner ve 3 kız arkadaşının maceraları.



1.Adamın haremi var. Herkes Arabistan'daki haremlere laf atarken Allahın Amerikanyalısının haremi televizyonda.
2.Kızların memelerini, kukularını blur yapıyorlar. Şimdi bu programın anlamı ne? Meme kuku görmek isteyen adama da hitap etmiyor, sıradan bir program izlemek isteyen zapçıya da.
3.Kızların hepsi ağızlarını kocaman açıp "Ihı ıhı ıhı" diye gülüyorlar. Playboy kızı olmanın kuralı mı bu acaba?
4.Alt tarafı bir doğumgünü partisi düzenleyen platin saçlı hatuna neden Dünya Bankası başkanı gibi ciddi ciddi karşılaştığı sorunları anlattırıyorlar, o da "Çok zorluklar yaşadım, ama organizasyon yeteneğim sayesinde hepsini aştım" gibi mülakat tarzı bir demeç veriyor çözemedim.
5.Yarabbim ne anlamsız bişiy bu?!
6.İtiraf: Adında Playboy geçen birşeyin paralı olmayan bir kanalda görünmesiyle "Bu ne ola ki" merakım uyandı. Sihirli bir tabir sanırım bu "playboy".
7.Bu kızlar güzel değil ki?! Şimdi, güzele güzel derim. Örnek veriyorum; Angelina Jolie, Adriana Lima, Rihanna, Tyra Banks... Ama bunlar gü-zel de-ğil! Ayrıca Paris Hilton da güzel değil. Sana diyom huu, senin dötüne kaş göz çizsek bile daha güzel olur valla bak.
8.Ahuahuah şimdi de kızlardan biriyle Hugh'un yıldönümleri için diğer sevgililer parti düzenliyorlar. "Bu garip görünebilir ama ben geldiğimde onlar birlikteydiler" diye bir açıklama yaptı bir düğer platin saçlı hatun. Kuma psikolojisi bu olsa gerek.
9.Şaka maka ben izliyorum bu programı galiba.Kapatıp yatmalı, zira yarın toplantıda bana bunları sormayacaklar :p
10.Son birşey. Adam çok yaşlı, cami de gitmiş minare de. O kadar 20'lik hatunla nasıl baş edebilir ki? Televizyonda gördüğünüz herşeye inanmayın.

6 yorum:

mimi wonka dedi ki...

Ehehehe öyle bir program var demek.. Geçen haftaki Penguen'de vardı "Altmış sene uğraştım ama sonunda Hugh Hefner ile kanka olmayı başardım.Şimdi gelsin karılar diyecem ama iş işten de geçti lan.." diye bir güzellik.

La Santa Roja dedi ki...

düpedüz kolpacılık, şekilcilik yahu :p

(Süper)Cem dedi ki...

Ya parayı verirsen o 20'lik öyle bir moda girer ki, kendini 15 inde hissedersin. Sırf efekt hesabı ahahaha. Yazık bu amcaya bence.

No More Virgilius dedi ki...

Neden izledin bu programı peki?

Belgesel niyetine mi :-)

La Santa Roja dedi ki...

Herşey sizler için, anlamıyor musunuuzz :p

No More Virgilius dedi ki...

minnettarız!

harikasın :P