13 Mart 2008

Psycho

İşten kaçmak için ara ara bloglarda alçaktan uçuş yapıyorum. Bir blogdan, ona yorum yapan başka birinin bloğuna, ordan takip listesindeki başkalarına. Çok güzel yazıyor bu insanlar yahu! Bazen kahkaha atıyorum, bazen dertleniyorum, çoğu zaman kıskanıyorum felan fıstık. Es keza benim bloğuma denk gelen insanlar da yararlansın diye ben de takip listeme ekliyorum. İşte aklıma takılan konu burada ortaya çıkıyor:
Ben sapıklık mı yapmış oluyorum şimdi?
Kırk yıllık kanko oldukları belli insanların arasına dalıp yorum yazıyorum, takip listeme ekleyip zırt pırt ziyaret ediyorum, anahtar deliğinden gözleyip köşelerden takip ediyorum.
Aynen bu şekilde bloğunu dürttüğüm ve bu kim ola ki diyerek buraya gelmiş olabilecek kimselere bir mesajım var. Ben hakkaten manyak değilim. Valla değilim. Sadece paranoyak olabilirim o kadar. Di mi Rıza??

5 yorum:

mimi wonka dedi ki...

blog yazanların çoğu bu dediğini yapıyor yaw, ni alakası var sapıklıkla. ama canın sapıklık yapmak istiyorsa bekleriz yani blog sayfamıza ehehehe... Rıza'ya da selam.

La Santa Roja dedi ki...

Paranoyağız dedik herhal :p

(Süper)Cem dedi ki...

ehu senin yaptığın güzel bişiy. bende koyuyorum hoşuma giden blogları listeme. hepsini hergün geziyorum. diğer taraflara sarkmıyorum fazla zamanım olmadığından ama okuyupta yazmadığım bikaç tane daha var.

bu kıskanma olayı bende de var valla. bazen öyle güzel espriler buluyorlar, kafayı yiyorum, neden benim aklıma gelmedi bu diye auhah.

sonra ilginç bi tespit; birbirini tanımayan iki erkek birbirlerinin bloglarından her daim nefret ederler. bilgisayarcılar gibi. her bilgisayarcı kendini "en süper" olarak görür. ve her erkek blogger diğer erkek bloggerların bloglarına bakarken burunlarını kıvırmayı ihmal etmezler. bu da yine kıskançlıkla alakalı bir durumdur. ben aslında önyargısızım ama bu erkekler yazmayı bilmiyolar bence. romantik derin kıl yün şeyler yazıyorlar, tamamen kolpa geliyo bana. erkeğim olm ben, tüm erkekleri tanıyorum auhahua. bariz yalansınız yalancısınız olm ahuahaha. of iyi güldüm kendi kendime :S bu arada bu mimi insanını da tanımıyorum şahsen, buralardan blog yazılarından tırmalıyoruz birbirimizi ama ortak pek noktamız var, o da hikaye gibi yorumlar yapıyo ben de ahaha

neyse lan kestim. bi de boşbohana koyim.

(Süper)Cem dedi ki...

ahaha süper olm. iki gündür burada adamın kulaklarını çınlatıyorduk, şimdi akepeyi kapatma davası açtılar. ne kadar mutlu bi gün!

La Santa Roja dedi ki...

ahaha bizi mi duydular ki :D