23 Eylül 2008

Politzei

Bunu yazmadan geçemeyeceğim:

23.09.2008 @ Radikal :

ERZURUM’da Emniyet Müdürlüğü’nün Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.’ye (EDAŞ) olan 48 bin YTL’lik elektrik borcu yüzünden trafik ekiplerinin EDAŞ görevlilerini dövdüğü ileri sürüldü. Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli bir baş komiserin kendilerini tekme tokat dövdüğünü iddia eden elektrik teknisyenleri Yavuz Mağ, Muammer Aytekin ile araç sürücüsü Osman Kaya, Numune Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi altına alındı.

Eski Türk filmlerindeki klişe bir repliği hatırladım nedense;
"Borcunu ödeyecek bir yol bulabiliriz yavrum"

6 yorum:

Taylanov dedi ki...

la santa roja alakasız olacak ama alan adını blogger'a nasıl yönlendirdin? yardımcı olabilir misin?

La Santa Roja dedi ki...

Hakkaten çok alakasız olmuş :p
Aslına bakarsan blogger'ı alan adına yönlendiriyorsun. Blogger'da Ayarlar>Yayımlanıyor penceresinde Gelişmiş Ayarlar sekmesinin altında "Etki Alanınız" diye bir kısım var. Oraya www.taylanov.com yazıyorsun, kaydediyorsun. Böylece sadık okuyucuların browserlarına web adresini yazdıklarında blogspot devreye girip kendi içeriğini gösteriyor. Böyle de akıllı abisi.

Taylanov dedi ki...

tam tersini yapabiliyoprum onun.

www.taylanov.com 'u taylanov.blogspot.com'a yönlendirebiliyorum.

dediğim gibi aksini istiyorum dediğin gibi yapınca da olmuyor : (

La Santa Roja dedi ki...

homm istediğin taylanov.blogspot.com yazınca www.taylanov.com adresinin açılması, fakat site altyapısının blogspot'ta olmaması anladığım kadarıyla? ve o nasıl yapılır bilmiyorum :)

Taylanov dedi ki...

yok yok.. www.lasantaroja.com yazdığımda ben senin sayfana ulaşabiliyorum. Ama sen blogunu blogger'da yazıyorsun onu anlamıyorum : )

La Santa Roja dedi ki...

Yahu ilk anlattığım şey işte o zaman. Ben bloggerda yazıyorum, sadece alan adı satın aldım, blogger'a da gidip www.lasantaroja.com yazılınca sen çık emrini veriyorum. söz dinliyor o da :) başka bir sihri yok olayın :)