12 Eylül 2008

Üzüm'üm


Bazen durup düşünüyorum, iyi mi yaptım bu kömürcü çocuğu sokaktan alıp eve getirdim diye. Bencillik mi acaba? Sokakta ölürdü, annesi de yoktu diyorum kendime. Ne olursa olsun hayatını sürdürmek onlar için de bizim için olduğu kadar önemli mi, yoksa özgürlük daha mı hayati bilemiyorum.
Hele şu sokak çocuğuna bakışını yakaladıktan sonra...

12 yorum:

Taylanov dedi ki...

foto müthiş. bence burnu havada seninkinin at sokağa bi günlüğüne kendine gelir. : )

mimi wonka dedi ki...

yok yahu, bence seninki özgürlük özlemiyle değil de "ah zavallı kardeşim" üzüntüsüyle bakmış sokak çocuğuna, hisli hayvan tabi...

Phaedrus dedi ki...

foto gerçekten çok güzel pek beğendim yahu! ayrıca siyah kedi takıntım vardır. evde bir astımlı hatun olmasa kendi alerjimi falan dinlemeyip doldurucam hepsini evime. pis pis yaşicaz ohh *,* ben olsam kıyamazdım sen iyi yapmışsın sokağı özlediği zaman 5-10 dakka gezdirirsin n'olcak (tabi özlemini nasıl dile getireceği de ayrı bir tartışma konusudur)

La Santa Roja dedi ki...

Üzüm'üm nezle oldu ya :( Nazar mı değdi n'oldu anlamadım. Antibiyotik etkisi olsun diye sarımsaklı yoğurt yedirdim, gelişme yok. Yarın tavuk suyuna çorba ile bebe aspirini ikilisini deneyeceğim bakalım. Nasıl hapşuruyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim!

Buzcevheri dedi ki...

İkisini de yerim ben. Zift gibiymiş üzüm de...

La Santa Roja dedi ki...

Kara Üzüm o :)

cigarette smoking man dedi ki...

olanağın olsa dışarıdaki kediyide eve alıp onunla ilgilenmez miydin?

La Santa Roja dedi ki...

İlgilenirdim elbet, ama o zaman bizim kendimize yeni bir ev aramamız gerekirdi :) Camın önüne mama koyuyorum bunlar için de anca.

Beter Böcek dedi ki...

Fotoğraf mükemmel olmuş ya.Sanki üzüm sokağı özlemiş gibi :(

La Santa Roja dedi ki...

Öyle deme yahu :(

Böcek dedi ki...

kedin çok güzel.. benim de var 2 tane.. ii etmişsin almakla dişardan..

(Süper)Cem dedi ki...

Bizim salak kedi bile o kadar iyi bakılmasına rağmen kapının açılmasını kolluyor. Kaç kere kaçıyordu terbiyesiz. Nefret ettiğim halde kedi peşinden koşmak ne derece can sıkıcı pehh..