7 Ağustos 2009

Müzik - Müzik Dünyasının Büyük Kaybı


Kurtalan Ekspres'in gitaristi Bahadır Akkuzu, yaşamını yitirdi. Kolunda uyuşma şikayetiyle gece özel bir hastaneye kaldırılan Akkuzu'nun kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. 54 yaşındaki Akkuzu, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama gözlerini yumdu.

Bütün eğlenceli adamlar bir bir gidiyor aramızdan...

3 yorum:

Karōshi dedi ki...

Ve az kişi farkediyor gidişlerini. "Belli" bir kesim var.. adlarını yalnızca öldüklerinden sonra öğrenmeyen o adamların.. haberler (ne kadar önemliyse artık..) kaçıncı sırada ve ne kadar yer verdi acaba dedim. izledim ve gördüm..

ebvatathemua dedi ki...

Barış Manço vefat ettiğinde nasıl göz yaşları içinde konuştuğu geldi aklıma Bahadır Akkuzu'nun.Şimdi gene bir aradalar,mekanları cennet olsun babaların!...

La Santa Roja dedi ki...

Ben de aynı tepkiyi verdim ayci. Hani ölümün uğramayacağını düşündüğün adamlar vardır ya, Bahadır Akkuzu da onlardan biriydi. Ne acı müzik teması yaptığım gün ölüm haberinin gelmesi :(

Karöshi, ben televizyonda haber izlemiyorum uzun süredir ama tahmin edebiliyorum. Şöyle kapanmaya yani reklama yakın, 2 dakikalık bir haber. "Sevenlerini üzdü" tarzı bir klişe manşet.

ebvata, en azından sıkılmayacaklar diğer tarafta ha :)