1 Eylül 2008

Anahtar - bölüm 2

Bu sefer öğrenme açlığıyla yanıp tutuşan bir takım arkadaşlar ziyaret etmişler blogu, kendilerini bilgilendirme konusunda yardımcı olabilmişimdir umarım. Şayet olamamış idiysem, azcuk daha uğraşayım istedim:

* Wonderland Online nasıl bir oyun?
Wonderland'le oyun olmaz canım. Yani olur da, oynanan sen olursun. Hala farkedememiş miydin bunca yıllık hayatında?
* Organ Mafyasının Cep Numarası
Turkcell'de bulamadığın için burada arıyorsun sanırım, ee adamlar ünlü ve meşgul. Rehbere kayıt etseler zırt pırt "Alo abi çıkma böbrek var mıydı?"larla uğraşacaklar. Bu yüzden cep numaralarını vermek yerine 0800'lü bir Müşteri Hizmetleri hattı kurulması planlanıyor. Altyapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz sizleri haberdar edeceğim. Muhabiriniz Cevat Kelle.
* Borcu Batağındayım
Burcu olmasın o? Benim şu hayatta tanıdığım Burcu'ların geneli gıcık insanlardı, o bakımdan batak demiş olabilirsin. Ama eminim ordaa bir Burcu var uzaktaa, ve o Burcuu iyi bir insaann
* Kumaş Pantolon Giyiyorum.
Nerde giydiğine bağlı olarak aferin ya da püü denilebilecek bir insanmışsın. Ofiste, sokakta, süpermarkette bu davranışın takdir edilirken plajda terlikle kovalanabilirsin, demedi deme.
* Şüphen mi var?
Şüphesiz...
* Pazar sendromundan kurtulmak
Bilinmiyor, araştırılıyor. Ama ben çözümü buldum; pazartesini de tatil yaparsak pazar sendromu diye birşey kalmaz!
* Ginepig nereden alınır?
Gine'den. Ehehahe neyse, Eminönü'den alabilirsin, ayakkabı kutusuna koyup veriyorlar. İstanbul dışındaysan da Pet Shop'lara gidip 10 katı paraya temin edebilirsin çok lazımsa. Şirin hayvanlar olmalarının yanında çişlerini eğitimle en fazla 20 dakika tutabildiklerini, 20 dakika sonunda hala kucağındaysa üstüne salacaklarını unutma.
* Kız erkek mimi popo
Burada Mimi arkadaşımızın kimliği öğrenilmeye çalışılmış. Sanırım...
* la tanga roja.com
Ehueheu Allah tependen bakmasın! Kelime oyunu mu yapıyon bana düdük! Sevdim seni Pikachu.
* ğöt arıları
Amazonlarda yaşayan bir tür yabani arı olan ğöt arıları (Lt. apis ğöt) buldukları canlıları hormonların yön göstermesiyle kaba etlerinden sokan arılardır. Kendilerinin çok canayakın, eğlenceli ve entellektüel olduğu rivayet edilir.
* muzip tanrı ismi
Haşa deee!! Şirk koşmak en böyük günah. Tövbe et zındık. Şöyle aratacaksın : "Gavur Yunan Tanrısı Yandanyemiş Şarapçı Pezemenk Keçi Ayaklı Flüdünü Dittiğim Dötten Bacaklı"
Bloğumu mu kapattıracaksın len?!

Bugünlük de bu kadar. Yaz mevsimini resmi olarak bitirdiğimiz şu serin ve rüzgarlı 1 Eylül gününden hepinize esenlikler diliyorum.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bazılarının arkadaşı bile yok, google a soruyor, böyle böyle oldu kanki napim?? :s