9 Mart 2009

Memleketimden politikacı manzaraları

* Enerji Bakan Hilmi Güler, "Karlı bir havada bakanlığın bahçesine güneş panelini kurduk. Ardından ise hamsileri üstüne dizerek hamsi ızgara yaptık. Hamsiler çok güzel kızardı. Bu panelleri böylece denemiş olduk" dedi.

* Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te yerel basınla buluşma toplantısında doların tırmanışıyla ilgili soruya, “Ben her gün size ekonomik değerlendirme yapmak zorunda değilim” diyerek tepki gösterdi.

* Başbakan Erdoğan’ın “Ananı da al git” dediği çiftçi Mustafa Kemal Öncel gözaltına alındı. Gerekçe: Başbakan yine Mersin’e gelecek. Ya eylem yaparsa?

* MHP “AKP’nin mitingine katılım düşüktü” deyince AKP Manisa İl Başkanlığı basın açıklaması yaparak basına fotoğraf dağıttı. Ancak fotoğraflarda ‘Photoshop’ marifetiyle insanların kopyalandığı ortaya çıktı.

* "Biz Ankara'dan izin vermediğimiz sürece siz burada taş üstüne taş koyamazsınız.. Onun için eğer birileri size gelip de ben şunu yapacağım, ben bunu yapacağım diyorsa inanmayın. Yapamazlar; bize rağmen yapamazlar" diyen AKP Kırıkkale milletvekili Prof.Dr. Mustafa Özbayrak, dinleyenleri şoke etti.

Tek bir günde bu kadar malzeme veren Türk politikasının yılmaz neferleri!!
Artık komik de gelmiyorsunuz...

1 yorum:

hep dedi ki...

Selda'nın bi şarkısı vardı. Benim akranlarım çok iyi hatırlayacaklardır. O şarkı düşüverdi aklıma niyeyse. Sözlerinin bi kısmında şöyle diyodu:
"Yuh yuh soyanlara
Soyup kaçıp doyanlara
İnsanlara kıyanlara
Yuh nefsine uyanlara yuh! "