10 Ağustos 2009

1001 Gece Düğün

Şu Bergüzar Korel'i oldum olası sevmezdim zaten; Ören Bayan kafası ve yapmacık kibarlığını babasına duyduğum saygı bile kurtaramazdı. Artık tiksiniyorum.
Çok hassas konular bunlar aslında, ama kısaca bir özet geçelim.
Halit Ergenç denen çirkin yaratık, Haziran 2007'de Gizem Soysallı ile evlendi. 16 ay sonra, Kasım 2008'de çift ayrılık kararı aldığını açıkladı.
On the other hand,
Evlenmeleri beklenen Bergüzar Korel-Tan Sağtürk çifti Eylül 2008'de aniden ayrıldıklarını açıkladılar. Tan Sağtürk, "Aldatıldınız mı?" sorularına cevap vermek istemediğini belirtti. Bergüzar Korel, Halit Ergenç ile aralarındaki aşk dedikodularını sert bir dille yalanladı.
Aralık 2008, Bergüzar Korel ve Halit Ergenç birlikte olduklarını açıkladılar.
Ağustos 2009, çift görkemli bir düğünle evlendi. Bergüzar Korel, 3 aylık hamile olduğunu açıkladı.


Bir de perde arkasından olay;

2008 sonu, Gizem Soysallı kocası tarafından aldatıldığını öğrendiğinde hamileydi. Boşanma esnasında çocuğunu aldırdı.

Muhtelif google aramalarıyla ortaya çıkan bu zaman çizelgesinde birbirine giren pek çok olay var. En acıları da bir bebeğin, bir başka bebeğin yaşama hakkına doğmadan engel olmuş olması.
Ortada 2 aldatılan, 2 aldatan, 1 ölen ve 1 doğacak olan varken bu çifte mutluluklar dileyemiyorum ne yazık.

Ama bu konuyu yazıya taşımama asıl sebep olan şey, Türk halkının artık poku çıkmış ikiyüzlülüğüdür.
Aynı ülke topraklarının doğu, orta, hatta batı kısmında bile kızlar sevgilileriyle el ele tutuştukları için dövülüp öldürülürken, şöhret kısmı evlilik dışı bir ilişkiden çocuk sahibi olacaklarını açıkladıklarında "Tü tü tü maşallah"lar, "Allah mesut etsin"ler, "Nazar değmesin"ler sıralanıyor evlat katili insanların dudaklarında. Yanlış anlamayın beni, ben evlilik kurumuna pek de inanan bir insan da değilim, çocuk yapmak için illa evlenmek gerek derdinde de değilim, sadece bu çifte standart beni kudurtan.
Taksim'de, Elmadağ'da bir transeksüel gördüklerinde en iyi ihtimalle bıyık altından gülüp laf atan, diğer durumlarda küfreden, taciz eden, dayak atan, hatta öldüren adamlar Bülent Ersoy'a saygıda kusur etmeyip "Hanfendi, diva" demiyorlar mı? Bu ne ikiyüzlülük oğlum?! Ünlü olunca her şey mübah da sokaktaki insan her türlü karışılabilir/eleştirilebilir/taşlanabilir mi?
Tam ezik kafası yemin ediyorum.

10 yorum:

pudra dedi ki...

teraziye 1500 defa tıklamak gerekiyor bu yazıda.
türk halkı çok enteresan.biraz da yalaka.ünlü olanın her şeyi yapması meşru gibi algılanıyor.tepki gösterilemiyor ürkülüyor.

Sycorox dedi ki...

aynen sinir oluyorum bu çifte standartlara,aşkı memnudaki bihtere yürü koçum kalbinin sesini dinleyecen tabii derken,reelde böyle birşey görseler vay orospuu gül gibi adamı aldatıyo diye demediklerini bırakmazlar...

ebvatathemua dedi ki...

Aşağılık kompleksi,kıskançlık,
kendini sevmeme ve güce-paraya aşırı tamah. Bizim milletin en büyük sorunları bu.Bunları kişi bazında aşmadıkça ne mutlu insan ne mutlu toplum oluruz.

ayci dedi ki...

:D :D :D arastirma gibi olmus - daktülo sesi duyuluyor okurken ;)

LA78'ers dedi ki...

iki gözüm, yarım adaşım;
bu yazının altına imza atan ellirinden öpüyorum, sonuna kadar da katılıyorum..

cinar dedi ki...

valla eline koluna sağlık. tamamen katılyorum yazdıklarına. bu ikiyüzlülüğü ben de anlamıyorum hiç. böyle olayların üzerine nasıl mutlu bir evlilik kurulur onu da anlayamıyorum.

La Santa Roja dedi ki...

pudra, dediğim gibi hassas konular bunlar ama ortada yorumlamaya gerek bırakmayacak bir durum da mevcut. yalakalık diz boyu!

Sycorox, sorsan "Ama o fillmm" derler. Televizyondan görünnen herşey film zaten..

ebvata, bu saydıkların birleştiğinde tam prototip çıkıyor işte. Kişi bazında bunu aşsak da toplum olarak pek ümitli değilim :(

La Santa Roja dedi ki...

ayci, bilimsel geldim size :p

yarım adaşım, çoğunluğun benim gibi düşünmesine çok sevindim valla. Nerde bu yalaka seyirci, onlardan da gelsin de bir güzel topa tutalım :p

cinar, yuba yıkanın yuvası olmaz diye klişe ama genelde doğru çıkan bir söz var ya, ondan işte...

karga'nın günü dedi ki...

La Santa Roja, ağzına eline sağlık valla. Hem vermiş olduğun perde arkası belgelerle bu salak ikiliden tiskinmek için birkaç nedenimiz daha oldu. Tiskinç, iğrenç mahluklar...

La Santa Roja dedi ki...

Gamlı Baykuş, ben de yeni öğrendim bu perde arkası olayı. Dediğin gibi, sevmemek için bir nedenimiz daha var artık.