11 Ağustos 2009

Başka bir 1+1

Dün akşam eve sarhoş gelen ev arkadaşım Melo'cum, ağzından geçen haftasonu karşıda (Anadolu yakasında) bir sürüü 1+1 eve baktığını kaçırdı. Ne de güzel birbirimizin arkasından iş çeviriyormuşuz böyle!

6 yorum:

hep dedi ki...

Hahahhaa, senin bloğu takip etmiyo galiba ev arkadaşın, yoksa bilirdi senin de "1+1 ev arıyorum diye" ilânâ çıktığını :) Alınmaca darılmaca yok, herkesin hayali ve hakkı yalnız başına veya sevdiceğiyle beraber yaşamak. Ev arkadaşlığı kurumu evlilik kurumundan da zor bi kurumdur, haklısınız:) Şimdilik geçinip gidin çaktırmayın, bakalım ilk kim bulup kaçacak:)))

La Santa Roja dedi ki...

Yok takip edilmiyorum :)
Hakkaten çok zor be hep, bi de olduk eşek kadar artık sabır da azcık kaldı normalde takmayacağım şeyler bile batıyo :(

an(ı)lık dedi ki...

şahsen ben bu durumu yaşadım test ettim veev arkadaşı istemediğim için de tek başıma eve çıktım hem de öyle 1+1 falan da değil çok afedirsin eşşek kadar heheh işime de oldukça yakın yürüyerek gelip gidiyorum.diyeceğim o ki anadolu yakasında tek başına ev tutmak daha kolay.tek oturmak biraz sıkıcı..biraz da yorucu.söylemedi deme..bu arada kolay gelsin.

La Santa Roja dedi ki...

Anadolu yakası default olarak sıkıcı be gülüm, gidip evde oturmaktan başka bir aktivite yapmam ben orda. Avrupa yakası rocks :p
O dediğini ben de düşündüm, ama burda anlattıklarımdan da az çok anlaşılıyor ki evdekiyle yaşadığım sıkıntılardansa tek başıma, kafam rahat bir halde sıkılmak daha iyi olabilir :) Bakalım bulabilecek miyim keseme uygun...

Sienna dedi ki...

cihangir'de 800 e ev ilanı gördüm ben bir iki yerde.

La Santa Roja dedi ki...

Bodrum onlar :)