5 Ağustos 2009

Gıccık Kız Vol.9

Özellikle iş çıkış saatlerinde çılgınlar gibi kalabalık olan metroda, sıraya girilmek üzere yapılmış oklar yerine sonradan gelip zort diye orta yerde duran, inenlere öncelik vermeyip metrodan inen güruh yüzünden kenarda okların üzerinde bekleyen "sıraya girmeyi bilen" insanları sıkıştıran, ilk önce bindiğinde ilk önce gideceğini sanan, kendini zeki ve kurnaz sanan amk gerizekalılarına gıcık oluyorum. Bu Doğulu kurnazlığı bu ülkeyi terketme sebeplerimin başında olacak. Allah topunuzun belasını versin, o önce binmeye çalıştığınız metronun altında kalıp geberin inşallah.

10 yorum:

Canselmo dedi ki...

Benim ablam bağırıyor öylelerine "Önce inenler yavaş yavaş! Gerizekalı mısınız ya?!" diye. :D

ebvatathemua dedi ki...

Metrodakiler bi cins,bi de otobüstekiler var klasik malum.Kapıyı işgal eder,inene musade etmez sürtüne sürtüne inersin zar zor.Önceleri la havle diyodum.Şimdi omzundan sırtından iteleyip inermisiniz diye dürtükleyerek indiriyorum aşağı.Anca anlıyorlar malowichler!

dizi günlükleri / Bilir Kişi Raporu dedi ki...

Voooohhhh :) Beddualara bak ahahaha gerçi cuma da olmadı henüz :)

La Santa Roja dedi ki...

Can ben de bağırıyorum da bir işe yaramıyor. Kurnaz her yerde kurnaz.

ebvata, aynen ben de öyle yapıyorum çünkü anlamamız gereken şey şu ki karşımızdakiler insan değil, insanlıktan anlamıyorlar.

dizi günlükleri, bedduanın zamanı mı var :p

İnci Vardar dedi ki...

yok ama bu biraz haksızlık oluyor. metrodakiler yine insan sayılır, aralarından yontulmamışlar çıksa da. zira onları insan sınıfına sokmazsak metrobüs ahalisine nasıl bir sıfat yakıştıracağımızı çözemiyorum. odun desen, bir odun için fazla vahşiler; hayvan desen, medeniyete metro hayvanlarından daha uzaklar... bilemedim.

valerie dedi ki...

Bende çok gitmek istiyorum sırf bu gerizekalı tipler yüzünden.Bi de heryerdeler a.q...Neyse anladın sen hislerimi fazla konuşmayayım.

La Santa Roja dedi ki...

İnci, (hitap ettiğim ilk adaşımsın. Garip hissettim kendimi :p) şükür metrobüs ahalisiyle ilgim yok, kardeşimden hikayelerini alıyorum ama. Onlar yeni bir tür. binomial adlandırma yapabiliriz :p

Valerie, acı bir durum bu aslında. Ama bazen dayanamayacağımı hissediyorum. Umarım katil olmadan gitmeyi başarırım.

valerie dedi ki...

bnm sinirlerim çekilmiş gibi mesela artık.katil olmassın merak etme:)

Bad'lik Amiri dedi ki...

Metroya binmeye çalışan ayrı öküz, metrodan inmeye çalışan ayrı öküz. Biri binmek için inenleri beklemeden dalmaya çalışır içeri (ne yapıp edip oturacak çünkü), diğer öküz dışardan içeri girmeye çalışan öküzlere rağmen onları yararak koşa koşa gider yürüyen merdivenlere. Gökyüzünü ilk görene ...... veriyorlar çünkü.
Bir de bütün o yürüyen merdivenlere, yürüyen bantlara rağmen engelli asansörlerini kullananlar var ki onlar ayrı orospu çocuğu zaten.

La Santa Roja dedi ki...

valerie, yanımda termosun içinde passiflora ile gezicem artık :p

Bad'lik Amiri, binen öküz de 2 durak sonra iniyor işte. O ksadar sürede değişmesine imkan yok zaten :p O asansörü kullananlar için çok canice planlarım var benim de, paylaşırım bir gün de gelip potansiyel manyak diye tevkif etmelerinden korkarım :p