21 Ağustos 2009

Klişe Habercilik

21.08.2009 @ Radikal :
Yerin yüzlerce metre altında ilk sahur

Zonguldak'ta, maden ocağında çalışan işçiler ramazan ayının ilk sahurunu yerin metrelerce altında domates, biber, soğan, zeytin ve peynirle yaptı.

Ramazanda yer altında sahur yapanların görüntüleri, 31 Aralık'taki "Seneye görüşürüz"den bile daha bayat ve klişe!! Yapmayın artık bunu!! Ayrıca adam madenci, yerin altına sulu köfte mi götürsün?!

18 yorum:

Loreathan dedi ki...

"Kar en çok çocukları sevindirdi"
ehehuh bu da başka bir klişe

Bad'lik Amiri dedi ki...

Ramazan muhabbetine feci gıcığım zaten ben. Dün akşam televizyonda da Hürriyet'in reklamı vardı. Gül kokulu Kuran veriyolarmış kuponla. Bi s.ktirin gidin ya. Coca Cola'da standart duygu sömürüsü reklamlarına başladı. Off. Yaa hakikaten çok yanlış ülkede doğmuşuz biz.

İnci Vardar dedi ki...

keşke bu cuma da klişe haber blogu olsaymışsın meğersem.

Repentant dedi ki...

coca cola da,commercialism de her ülkede var.yanlış ülkede doğmuşuz dersen o zaman yallah afrikaya git aborjin ol ibiş demezler mi adama?
ayrıca ramazan klişesine örnek olarak coca coca reklamı vermek klişe değil mi?ben neden coca colayı savunuyorum?aslında savunmuyorum da lezzetli serinletici içecek moruk.ama zero ve light beş para etmez allah için.en tatlı sabahlar çokokremle başlar.pizza hut,paylaştıkça artan tat.cep telefonu elbette başarıdan alınır.

Bad'lik Amiri dedi ki...

Akıl dolu bir savunma gerçekten de. Yanlış ülkede doğmuşuz diyorsak yallah Afrika'ya demek. Vay be. Uzatmanın manası yok. Coca Cola'yı sevmiyorum dediğimi de hatırlamıyorum. Neyse..

La Santa Roja dedi ki...

Loreathan, bazen gazeteciliğin çok kolay olduğunu düşünüyorum böyle haberleri görünce. Elbette olması gereekn gazeteciliğin değil, yapılanın :)

Adaş, bu cumayı atladık. "Düzen" çok zor uyduğum birşeydir zaten. Daha pazartesiden bu cuma neyin bloğu olsam diye sıkıntı basıyor. Başka bir yol bulmak lazım buna. Hmm belki anket.

La Santa Roja dedi ki...

Asshole arkadaşım, ota boka muhalefet edip insanların söylediklerini anlamadan laf sokmaya çalışmak şu dünyada en gıcık olduğum şeylerden biridir. Yorumunu silmiyorum, kalacak burada ibreti alem olsun diye. İkinci bir buna benzer yorumda rencide ederim seni, kalbini kırarım. Coca Cola her ülkede var, ama Ramazan konulu skik reklamları anca bizde var. Niye? Hem oruç tutuyoruz hem Amerikan sidiği ve boku karşımı kolaya bayılıyoruz. Niye? Çünkü Amerikalının dötünü yalama aşığıyız. Niye? Çünkü eziğiz. Şimdi yanlış ülkede doğmuşuz denmez de ne dedir asshole arkadaşım?! Bir de komik misin ya, yoruma bak!!!

La Santa Roja dedi ki...

Bad'lik Amiri, o gül kokan Kuran'ı ben de gördüm televizyonda, başta yanlış anladığımı sandım ama ı-ıh. Çok talihsiz hakkaten. Bu aralar Comedy Max, Dizi Max gibi gavur kanallara takılacağız iyice :p

Repentant dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Loreathan dedi ki...

@andthentheresthisasshole
olayı asshole'dan anlamışssın sanırım

Repentant dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
La Santa Roja dedi ki...

göt deliği arkadaşım. cücük beyninle, açıköğretim fakültesi işletme dersleriyle buraya damlayıp caka yapmaya kalkma. sesini de keserim, aklını da alırım. git bir çay koy şimdi.

hep dedi ki...

leyyyyynnnn! nooolmuş burda! Ahhahhaha çok güldüm yahu küfürlerine. çok tatlı bi kabadayısın:))))
bizim habercilere gelince evet bıktık usandık gaari bunların habercilik diye bize yutturmaya kalktıkları geyiklerden yıllardır, onlar usanmadılar aynı geyikleri çevirmeye ne yazık ki. geyiğin de bi şanı şerefi var di mi, bunlarda yaratıcılık da yok anacım. neyse gelecek de bigün gelecek gibi bi klişe ile kapatalım bu mevzuuyu:)

La Santa Roja dedi ki...

hiç misafirperver değilmişim ben de hep, ama asshole da çok uzatmadı sağolsun. bizi bize terketti gitti :p
denenmiş, tuttuğu ispatlanmış formülleri fazla riske girmemek adına mı sürüyorlar böyle önümüze bilemiyorum, ama o dediğin gelecekte de bunları görmek istemiyorum :)

valerie dedi ki...

Geçen yıl ramazan ayında arkadaşlara uyup bir sultanahmet turu atmıştık..akşam üstü,iftar filan açmış millet toplanmış buraya...bende böyle ağzım açık bakınıyorum etrafa...işte çay bahçesinde sazlar mazlar eşliğinde,peçetelere yazılan isteklerle şarkı söyleyen bir tip..alkışlayanlar filan...bi şok geçirdim o an.meğer bnm haberim yokmuş dünyadan.ama en fecisi belediye görevlilerinin sırtlarında taşıdıkları sivrisinek ilacı sıktıklarını düşündüğüm aleti aslında gülsuyuyla doldurulup etrafa sıktıklarını öğrenince oldu.
bende düşünüyorum niye bu salak bebeler adamların etrafında koşuşturup abi bi püskürtsene diyolar diye...

La Santa Roja dedi ki...

Bizim bölümdekiler de yapıyor her yıl iftar organizasyonu. Bu sene de Sultanahmet diyorlar pff her sene aynı terane!

valerie dedi ki...

biz ne oluyo bu sultanahmet'te bir görelim diye gitmiştik..yoksa uzak mevzular bunlar.

La Santa Roja dedi ki...

Aman öyle kalsın. Ben bu seneki organizasyondan kaçmaya niyetliyim mesela :p